Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunko do roštěný? Jak ji děláš prosím a ještě prosím o recept na budapešťskou pomazánku. děkuju
Mufice a čína taky jde, díky za tipa. Vidím to s ní tak na čtvrtek nebo pátek, mňam, díky
Ahoj holky,
asi tu ničím dobrým nepřispěju, moc široký repertoár nemám - proti Vám, zkušeným kuchařkám, ale děkuju za spoustu dobrých tipů, mňam.
Tak „dobrou chuť“ a krásné svátky a děkuju za dobroty
.Helča
Teladradora píše:
Ahoj holky,
asi tu ničím dobrým nepřispěju, moc široký repertoár nemám - proti Vám, zkušeným kuchařkám, ale děkuju za spoustu dobrých tipů, mňam.Tak „dobrou chuť“ a krásné svátky a děkuju za dobroty.Helča
prosím prosím můžu dotaz? V čempak to sedí malá na hlavní fotce? Kupovat to nechci jen jsem zvědavá, nikdy jsem nic takového neviděla a vypadá to luxusně ![]()
A pomazánka, o tvarohu jsem uvažovala, ale nevím jestli seženu tvaroh, nebo co takhle to dát do klasického žervé ![]()
taky by to šlo,vyzkoušej a dej vědět ![]()
http://www.toprecepty.cz/…argentinsku/ a ještě tady tu dělávám
No ja to mam dneska bez prace.Dneska mi od 8 od rana vari 3 lety synator.Prave mi dela buchtu ingredience:pepr,kecup,kakao,caj,kavu+prekvapeni ktere vybouchne a kapky do nosu.
No myslim,ze ta buchta bude nejlepsi kterou jsem kdy jedla
![]()
Clovek nevi co uvarit a on je zevsim hned hotovy.
gorina píše:
No ja to mam dneska bez prace.Dneska mi od 8 od rana vari 3 lety synator.Prave mi dela buchtu ingredience:pepr,kecup,kakao,caj,kavu+prekvapeni ktere vybouchne a kapky do nosu.
No myslim,ze ta buchta bude nejlepsi kterou jsem kdy jedla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Clovek nevi co uvarit a on je zevsim hned hotovy.
Gorino, mně malá vaří „polívku“ z drobných mincí a vody ![]()
A já jako další dělám těstoviny a vepřové na kmíně, hezky jsme si to vaření rozdělily, jen zákusek nám chybí, nechcete nám poslat kousek té buchty?
laducha píše:
Gorino, mně malá vaří „polívku“ z drobných mincí a vodyA já jako další dělám těstoviny a vepřové na kmíně, hezky jsme si to vaření rozdělily, jen zákusek nám chybí, nechcete nám poslat kousek té buchty?
Jo klidne zaslu,ale aby vam nevybychla v puse kdyz tam je to prekvapeni co vybuchne.Ale nevim jestli se jeste zvednu uz hodinu lozim po kolenach a jezdim autama a tedka s vlacekem.
K…at uz je po zime a ty deti jsou zdrave a muzeme behat venku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat