Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
cau pecu tu svickovou a mezi tim jsme zdobily, no ja myslim, ze vzhledem k memu vytvarnemu antitalentu to nevypada zas tak spatne:D
Markit: tu svickovou pecu, nahazim korenovou zeleninu,nove koreni bobkovy list, trochu speku a maso na pekac. Kdyz je vse mekke sleju. Pomixuju zeleninu pridam trochu smetany s moukou a dochutim citronem,soli,cukrem.
gorina píše:
No ja to mam dneska bez prace.Dneska mi od 8 od rana vari 3 lety synator.Prave mi dela buchtu ingredience:pepr,kecup,kakao,caj,kavu+prekvapeni ktere vybouchne a kapky do nosu.
No myslim,ze ta buchta bude nejlepsi kterou jsem kdy jedla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Clovek nevi co uvarit a on je zevsim hned hotovy.
sikovnej kluk!!!
tak priste mufiny
gorina píše:laducha píše:Jo klidne zaslu,ale aby vam nevybychla v puse kdyz tam je to prekvapeni co vybuchne.Ale nevim jestli se jeste zvednu uz hodinu lozim po kolenach a jezdim autama a tedka s vlacekem.
Gorino, mně malá vaří „polívku“ z drobných mincí a vodyA já jako další dělám těstoviny a vepřové na kmíně, hezky jsme si to vaření rozdělily, jen zákusek nám chybí, nechcete nám poslat kousek té buchty?
K…at uz je po zime a ty deti jsou zdrave a muzeme behat venku
u nas se dneska vari cocka s ryzi a testovinama samozrejme ze je to vsude. Taky hodlam uklizet az v patek ![]()
MOnjie, čili asi tak, jako já. mě se na tom rec.líbí, že se i ocet a koření dává hend na zeleninu.
Moc šikovná panenka. Povedlo se jí to ![]()
Kačka taky ráda vaří. Včera to byly celé ořechy s vodou, dneska mi do pití naházela snídani… ale teda většinou solí, pepří, uklízí nádobí - ví přesně, kam špinavé patří, akorát nám ho někdy strčí do myčky k umytému… to taky uklízí a ví přesně co kam patří ![]()
hjen se ale postavím k lince, už je tam židle a na ní Kačí… a myje, vaří, krade nože a krájí - se divím, že ejště nezařízla do prsku a taky mi míchá co vařím
horké jídlo ve voku a ona míchá
stačí se otočit…
Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrány ![]()
To počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP
![]()
Taky už mám ošoupaná kolena, jsem stará a špatně se mi ze země zvedá ![]()
Uklízet budu taky až v pátek, dřív to nemá smysl ![]()
Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:09
Markit: vidis, uplne bych zapomela na ocet! diky za pripomenuti
laducha píše:
Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrányTo počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP
![]()
Taky už mám ošoupaná kolena, jsem stará a špatně se mi ze země zvedá
Uklízet budu až v pátek, dřív to nemá smysl
Laducho to neni vtip to je zlata pravda,je to hra o nervy.Uz jen proto,ze Tygr si neumi hrat sam a sotva si tady za vami usednu uz slysim ,,mamiiiii jedeme"
A to nastesti nemusim dneska varit ![]()
Markit: taky uz ma tendence si stavej zidlicku k lince, vcera uz jsem byla na odpis, tak jsem ji nechala „myt“ nadobi
atim jeste zeleninu nekrajime. Dneska zkusime delat ty pracny spolu to ji bude bavit.
gorina píše:laducha píše:Laducho to neni vtip to je zlata pravda,je to hra o nervy.Uz jen proto,ze Tygr si neumi hrat sam a sotva si tady za vami usednu uz slysim ,,mamiiiii jedeme"
Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrányTo počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP
![]()
Taky už mám ošoupaná kolena, jsem stará a špatně se mi ze země zvedá
Uklízet budu až v pátek, dřív to nemá smyslA to nastesti nemusim dneska varit
gori:D ![]()
Gorino, já zase pořád slyším „Mami, pojď si s námi hrát“ a vždycky ve mně hrkne, že se malá nějak namnožila nebo tak něco. To bych teda nedala ![]()
Dneska jedu pro kapra, tak si udělám kousek na másle a k tomu vař.brambory.
MOnjie - KAč „krájí“ vše možné, hlavně vzduch těmi nějvětšími noži…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat