Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
20.12.11 10:42

cau pecu tu svickovou a mezi tim jsme zdobily, no ja myslim, ze vzhledem k memu vytvarnemu antitalentu to nevypada zas tak spatne:D

• načítám...
19692
20.12.11 10:43

Krasne lepe bych to neudelala :potlesk: :palec:

• načítám...
23033
20.12.11 10:51

Markit: tu svickovou pecu, nahazim korenovou zeleninu,nove koreni bobkovy list, trochu speku a maso na pekac. Kdyz je vse mekke sleju. Pomixuju zeleninu pridam trochu smetany s moukou a dochutim citronem,soli,cukrem.

• načítám...
23033
20.12.11 10:51
gorina píše:
No ja to mam dneska bez prace.Dneska mi od 8 od rana vari 3 lety synator.Prave mi dela buchtu ingredience:pepr,kecup,kakao,caj,kavu+prekvapeni ktere vybouchne a kapky do nosu.
No myslim,ze ta buchta bude nejlepsi kterou jsem kdy jedla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Clovek nevi co uvarit a on je zevsim hned hotovy.

sikovnej kluk!!! :D tak priste mufiny

• načítám...
23033
20.12.11 10:54
gorina píše:
laducha píše:
Gorino, mně malá vaří „polívku“ z drobných mincí a vody :mrgreen:A já jako další dělám těstoviny a vepřové na kmíně, hezky jsme si to vaření rozdělily, jen zákusek nám chybí, nechcete nám poslat kousek té buchty?
Jo klidne zaslu,ale aby vam nevybychla v puse kdyz tam je to prekvapeni co vybuchne.Ale nevim jestli se jeste zvednu uz hodinu lozim po kolenach a jezdim autama a tedka s vlacekem.
K…at uz je po zime a ty deti jsou zdrave a muzeme behat venku :(

u nas se dneska vari cocka s ryzi a testovinama samozrejme ze je to vsude. Taky hodlam uklizet az v patek 8o

• načítám...
14598
20.12.11 11:05

MOnjie, čili asi tak, jako já. mě se na tom rec.líbí, že se i ocet a koření dává hend na zeleninu.

Moc šikovná panenka. Povedlo se jí to :palec:

Kačka taky ráda vaří. Včera to byly celé ořechy s vodou, dneska mi do pití naházela snídani… ale teda většinou solí, pepří, uklízí nádobí - ví přesně, kam špinavé patří, akorát nám ho někdy strčí do myčky k umytému… to taky uklízí a ví přesně co kam patří :palec:
hjen se ale postavím k lince, už je tam židle a na ní Kačí… a myje, vaří, krade nože a krájí - se divím, že ejště nezařízla do prsku a taky mi míchá co vařím 8o 8o horké jídlo ve voku a ona míchá 8o 8o stačí se otočit…

• načítám...
30628
20.12.11 11:07

Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrány :mrgreen:

To počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP :mrgreen: 8)
Taky už mám ošoupaná kolena, jsem stará a špatně se mi ze země zvedá :twisted:
Uklízet budu taky až v pátek, dřív to nemá smysl :think:

Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:09

• načítám...
23033
20.12.11 11:09

Markit: vidis, uplne bych zapomela na ocet! diky za pripomenuti

• načítám...
19692
20.12.11 11:10
laducha píše:
Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrány :mrgreen:To počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP :mrgreen: 8)
Uklízet budu až v pátek, dřív to nemá smysl :think:

Laducho to neni vtip to je zlata pravda,je to hra o nervy.Uz jen proto,ze Tygr si neumi hrat sam a sotva si tady za vami usednu uz slysim ,,mamiiiii jedeme" :cert: A to nastesti nemusim dneska varit ;)

• načítám...
23033
20.12.11 11:13

Markit: taky uz ma tendence si stavej zidlicku k lince, vcera uz jsem byla na odpis, tak jsem ji nechala „myt“ nadobi :D atim jeste zeleninu nekrajime. Dneska zkusime delat ty pracny spolu to ji bude bavit.

• načítám...
23033
20.12.11 11:15
gorina píše:
laducha píše:
Monjie…krása, já než jsem stihla perníčky nazdobit, byly sežrány :mrgreen:To počasí je děs, kdyby byl aspoň sníh, tak jsme pořád venku. Kdo má tyhle hry vydržet? VTIP :mrgreen: 8)
Uklízet budu až v pátek, dřív to nemá smysl :think:
Laducho to neni vtip to je zlata pravda,je to hra o nervy.Uz jen proto,ze Tygr si neumi hrat sam a sotva si tady za vami usednu uz slysim ,,mamiiiii jedeme" :cert: A to nastesti nemusim dneska varit ;)

gori:D :lol:

• načítám...
30628
20.12.11 11:16

Gorino, já zase pořád slyším „Mami, pojď si s námi hrát“ a vždycky ve mně hrkne, že se malá nějak namnožila nebo tak něco. To bych teda nedala :mrgreen:

• načítám...
50143
20.12.11 11:21

Dneska jedu pro kapra, tak si udělám kousek na másle a k tomu vař.brambory.

• načítám...
14598
20.12.11 11:27

MOnjie - KAč „krájí“ vše možné, hlavně vzduch těmi nějvětšími noži…

• načítám...
14598
20.12.11 11:30

Jé tak to já neznám Mami pojď si hrát ani od jedno holky :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport