Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markit, od kluků jsem to neznala, ti mě většinou ke hře nepotřebovali, ale nevadí mi to, víc dětí neplánuju (bohužel), tak si to musím pořádně užít. A vnoučata se můžou těšit ![]()
Markit.Hl píše:
Jé tak to já neznám Mami pojď si hrát ani od jedno holky
Tak to ja muzu jen tise zavidet.No snad se nekdy dockam,ze se zas vrati do skolky a budu mit nekdy odpoledne kliiid.To jsem matka co ![]()
gorina píše:Markit.Hl píše:Tak to ja muzu jen tise zavidet.No snad se nekdy dockam,ze se zas vrati do skolky a budu mit nekdy odpoledne kliiid.To jsem matka co
ja se tesim az ji strcim od dubna na jedno,dve dopoledne do jeslicek
Monjie píše:gorina píše:ja se tesim az ji strcim od dubna na jedno,dve dopoledne do jeslicekMarkit.Hl píše:Tak to ja muzu jen tise zavidet.No snad se nekdy dockam,ze se zas vrati do skolky a budu mit nekdy odpoledne kliiid.To jsem matka co
Muzes az pet krat do mesice a nevim jestli od noveho to uz nebude na cely mesic,kdyz schvali nebo maji schvalit dite od dvou let do skolky ![]()
jsem rozmrazila maso a podezřele smrdělo, tak letělo do odpadků - mělo být s těstovinama s omáčkou z masa a samotný těstoviny fakt nedám
takže jogurt+vločky+banán+pomelo, teplý si dám až večer
Tak mi jsme měli dojídat jídlo od včera - já si dala, ale Sebík jim pohrdl a chtěl k obědu mě, tak jsem řekla ne a dostal okurek, sedí v nových saních - jsme dostali od jedné hodné maminky a dlabe jak o dušu a sáněma přivolává sníh ![]()
nikita téééda jak tam spořádaně sedí a dlabe okurku
hmmmmm, tak kluky mám o 2měs starší a kousek okurky by asi letěl obloukem, kousky ještě nepozřou
![]()
oni jsou vůbec nežraví ![]()
tady jeden z kluků u oběda, výraz mluví za vše ![]()
někdo mi tu naladil chuťové buňky na sterilovanou kapii tak jsem si udělala salát-zelí,žampiony,kapie i s nálevem,mrkev ![]()
Zitra nejspise cesnekova polivka a hrasek na smetane +knedlik.Naposledy jsem to jedla nekdy v detstvi,tak si to zkusim pripomenout snad to Tygr sni.Uz nevim co mu mam vymyslet,kdyz skoro nic neji ![]()
hodím sem recept podle kterého jsem dělala ty lívance
http://ekucharka.net/…ane-smetany/ ![]()
nazdobené už jsem je blejsknout nestihla ![]()
Vikča dovedla stolování k dokonalosti ![]()
To jí byl tak rok a půl…teď už je to lepší. O trochu ![]()
laducha píše:
Vikča dovedla stolování k dokonalosti
To jí byl tak rok a půl…teď už je to lepší. O trochu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat