Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
22.12.11 14:06

ja na tu rybi polivku seru i na struudl:D uz jsem nakoupila tazenej zavin a vanocky:D

• načítám...
1101
22.12.11 16:19

Tak vánočka upečená a povedla se na to že jsem ji dělala poprvé, jen jsem zvědavá jak bude chutnat :lol: dnes dodělám vosí hnízda a mám vše napečeno. Jen ještě štrůdl ale ten bude asi 25.Zítra trošku úklid :oops:

• načítám...
23033
22.12.11 16:22

btw. uz dela dneska nekdo polivku a pomazanky?:D

• načítám...
15054
22.12.11 16:23
Monjie píše:
btw. uz dela dneska nekdo polivku a pomazanky?:D

já ne,zítra

• načítám...
16557
22.12.11 16:25

Salát a pomazánky budu dělat až zítra.Holky,poprvé jsem koupila filet lososa,poradíte jak ho připravit?Mufice psala na bylinkovém másle jen opéct,ale dělá ho někdo jen v troubě?Na pečícím papíře?A pečetecelý ten filet,nebo rozporcujete?Nechci to zkazit,byl docela drahej.Díky :hug:

• načítám...
3951
22.12.11 16:57

Já dělám lososa podle tohoto receptu: http://www.recepty.cz/…alobalu-6105
Je to jednoduché a dobré :D

• načítám...
50145
22.12.11 17:00

Ted jsem naporcovala kapra a vařím polévku z hlavy :D K obědu jsme si se synem dali filet z kapra na másle :)

• načítám...
15225
22.12.11 17:05
mahdalka píše:
Salát a pomazánky budu dělat až zítra.Holky,poprvé jsem koupila filet lososa,poradíte jak ho připravit?Mufice psala na bylinkovém másle jen opéct,ale dělá ho někdo jen v troubě?Na pečícím papíře?A pečetecelý ten filet,nebo rozporcujete?Nechci to zkazit,byl docela drahej.Díky :hug:

My děláme výborného lososa takto: celý kus i s kůží, nařežeme ke kůži na porce (takže drží tou kůží pohromadě), mezi porce se vloží plátky citronu, na porce snítky tymiánu, na to máslo, vše se zalije šŤávou z jenoho citronu, osolí se, peče se. Je to mňamka a jednoduchá. K tomu brambor a je to!

• načítám...
20656
23.12.11 07:32

losos - nejradši v páře obložený kolečky citrónu

kapr - porcovala jsem včera, teď jsou v octový utěrce v lednici - ty na smažení až do zítra, část bude na modro a to udělám dneska, vývar čeká na balkóně

polévku, salát a vánočky budu dělat dneska, pomazánky nedělám žádný, není na co

závin dělám až novoroční, teď je stejně sladkýho hafo (cukroví+ vánočka)

dnešní oběd netuším, otevřu mrazák a co vypadne jako první, z toho budu vařit :)

• načítám...
9044
23.12.11 07:37

Tak dneska bude br.kase a karbanatky
Salat budeme delat vecer a vanocku jsem dostala vcera od tchyne :)
Pomazanky budu delat az v sobotu rano asi.
Jeste musim vymyslet,co dam zitra chlapovi k obedu do prace :think: aby mel br.salat k obedu i k veceri,to mi prijde blby,pak ho bude mit i druhy den…
My si udelame krupicnou kasi,ale to jemu dat nemuzu :D

• načítám...
1304
23.12.11 09:48

Tak dneska hrachová kaše, malej rizoto. Zítra k obědu houbovej kuba a hrachová polívka. Večeře rybí polévka, br. salát a smaženej kapr. Malej dostane trochu polévky, br. salát pro mimča a buď kuřecí kousek na přírodno a nebo kousek kapříka na másle. No a pomazánky udělám až zítra

• načítám...
7276
23.12.11 10:08

jaké pomazánky? :oops: :lol:

• načítám...
sophinka
23.12.11 10:15

dnes budu připravovat salát a vývar. udělám česnekovou pomazánku . jíst dnes budem asi nějaké špagety :mrgreen:
mmch VŠEM PŘEJI POHODOVÉ VÁNOCE A ÚSPĚŠNÝ ROK 2012 A TĚŠÍM SE NA POKRAČOVÁNÍ TÉTO DISKUZE

• Upravit
1304
23.12.11 10:15

Tak já dělám letos tito:

Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
200 g tvrdého sýra (nejlépe uzený Eidam), 150 ml majonézy (tatarky, kysané smetany nebo bílého jogurtu), 3–6 stroužků česneku, tymián, kremžská hořčice, brusinky (jeřabiny, rybíz).
Sýr najemno nastrouháme. Přidáme majonézu v množství podle žádoucí konzistence. Česnek prolisujeme a přimícháme.
Přidáme tymián, nejlépe mírné rozetřený. Podle chuti přidáme asi lžičku hořčice. Mažeme na jednohubky nebo chlebíčky.
Zdobíme kuličkami zavařených brusinek (jeřabin) nebo jiného drobného ovoce.

Krabí pomazánka II
větší balení krabích tyčinek, kysaná smetana, 2 větší sýry Lučina, menší cibule, 2 lžíce majonézy, citrón, sůl.
Tyčinky jemně pokrájíme a smícháme se smetanou sýrem, nadrobno nakrájenou cibulkou a majonézou. Zakapeme citronem a podle chuti dosolíme. Je vynikajicí a lehká .

• načítám...
PetkaK
23.12.11 10:23

Dnes rizoto :) a zítra pust a večer se napereme :mrgreen:

Holky, přeji Vám krásné Vánoce, krásný štědrý den, hodně zdravíčka, štěstíčka. :hug:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová