Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
už mám hotovej salát ![]()
zítra k obědu bude hrachová polévka a večer bramborový salát a vepřové řízky
vánočku jsem koupila, a pomazánky na chlebíčky udělám večer a chlebíčky zítra ráno
HOLKY PŘEJU VÁM VŠEM KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A HODNĚ ZDRAVÍČKA V NOVÉM ROCE 2012
![]()
Polévku mám už vařenou od včerejška a křupinky taky
Dnes uvařím brambory a večer udělám salát na zítra. Zítra jenom obalím kapra a opeču. Pro přítele a syna udělám lososa.
Dnes k obědu budou kuř.řízky se štouchan. bramborama.
PREJI VSEM PRIMA VARECKAM STASTNE A VESELE PROZITI SVATKU VANOCNICH P.+ TYGR
dneska snad bude špenát, večer budu dělat salát, pak se musím domluvit s mamkou, jelsti zítra někdo pojede pro rybí polívku a nebo udělám hrachovku D kapr bude večer.
Manžel ho kuchnul a už cca 20 min držkuje, ať konečně ten hajzlík mrtvý s sebou přestane mrskat ![]()
Jinak dneska na zitra pripravene hovezi polivka s domacimi nudlickami a zachvilku az spocnu se vrhnu do bramboroveho salatu.
Polivcicka uz byla na obed a na druhe bude pizza z mrazaku ![]()
Ať pocit štěstí, radosti
se v duších Vašich rozhostí,
když Štědrý den k Vám zavítá,
ať láska ve Vašich srdcích ukrytá
se mocným proudem vyroní,
když zvoneček sváteční tiše zazvoní.
Krásné, pokojné vánoční svátky,
zdraví, štěstí v Novém roce
![]()
Tak vám všem přeju krásné a veselé Vánoce a hodně zdraví a štěstí do nového roku ![]()
Já mám už hotové pomazánky-tuňákovou a sýrovou s česnekem ze strouhané cihly a majolky,pak udělám chlebíčky se salátem a s máslem,salámem a vejcem.Salát už mám hotovej v lednici a ted jsem dosmažila bavorské klobásky a jdu sevrhnout na toho lososa,nějak to dopadne.Přeji všem krásné a pohodové vánoce ![]()
tak my si dali k obedu hotovku do mikrvlnky nejaky rizoto a brokolicovou polivku ze vcerejska
Monjie píše:
tak my si dali k obedu hotovku do mikrvlnky nejaky rizoto a brokolicovou polivku ze vcerejska
Do psi prdele nemam pernik na strouhani do omacky, vadi to hodne??? cim to mam jako zahustit
me jebne
sophinka píše:Monjie píše:
tak my si dali k obedu hotovku do mikrvlnky nejaky rizoto a brokolicovou polivku ze vcerejskaahojky,koukám,že alžběta tě drží nějak dlouho
drzi:) ![]()
dotaz: do ceho se naklada ten kapr? do mlika?nebo se tam jeste neco pridava? a bude jedla rybi polivka z podkovy kapra a bez mlici a jiker? se mi dneska tak zvedl kufr, ze jsem musela koupit kapra v tescu.
weendulka píše:
Tak já dělám letos tito:Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
200 g tvrdého sýra (nejlépe uzený Eidam), 150 ml majonézy (tatarky, kysané smetany nebo bílého jogurtu), 3–6 stroužků česneku, tymián, kremžská hořčice, brusinky (jeřabiny, rybíz).
Sýr najemno nastrouháme. Přidáme majonézu v množství podle žádoucí konzistence. Česnek prolisujeme a přimícháme.
Přidáme tymián, nejlépe mírné rozetřený. Podle chuti přidáme asi lžičku hořčice. Mažeme na jednohubky nebo chlebíčky.
Zdobíme kuličkami zavařených brusinek (jeřabin) nebo jiného drobného ovoce.
To vypadá sympaticky, ten tymián se myslí asi čertsvý, co, sušený nejde?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat