Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2904
21.12.11 23:20

teda my taky rybí polívku, ale udělám ji už v pátek, br.salát, kapra, klobásy a řízky

• načítám...
14598
22.12.11 00:30

zítra budou zbytky ze dneška

V pátek nevím asi špenát a v sobotu kapra a musím něco vymyslet pro manžela na pondělí :( :,(

• načítám...
19692
22.12.11 06:53
MUFICE píše:
A já budu v sobotu vařit rybí polévku, br.salát, kapra a lososa :palec:

Muzu se zeptat jak delas toho lososa.Ja ho letost koupila poprve a nevim co s nim.Udelat ho jen na masle ???? :roll:

• načítám...
15054
22.12.11 06:59

já fakt nevím,chlap mi zakázal rybu koupit,že prý chytne,takže až podle toho co chytí,tudíž to může být také velké H… v záloze bude bramborový salát :mrgreen:

• načítám...
19692
22.12.11 07:02

Jinak tedka jsem vytahla veprovy jazyk na kari z mrazaku.Polovicka me .......,protoze ma dneska uz dovolenou a ja to nejak zapomela.Tak neni pro neho obed.
Dalsi kdo me ......,je bracha chce mi tady dovest na 2 dny 7 letou netrer,ktera do tetka zila v USA no a ja jsem v prdely protoze nevim cim ji budu zivit.
Asi hambacama a pizzou :cert:
Supr predvanocni pohoda :mrgreen:

• načítám...
19692
22.12.11 07:09

Tedka jsem neco chtela po Tygrovi tak me poslal do HRIBECKUja mu na to rikam co to zas mas za vyjev a on vsak uz jsi stara tak musis do HRIBECKU.No tak jsem vzapeti pochopila,ze uz me posila do HROBECKU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takze holky s bohem jdu si to hodit,abych udelala synovi radost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
9044
22.12.11 07:35

Dneska dojidame zbytky :)
To u nas bude v sobotu br.salat a domácí vinná klobáska,pro prcka s br.kaší
No a pak se dofutrujem jeste vecer u tchanovcu rizkem a rybou :D

• načítám...
9079
22.12.11 09:15

U nás v sobotu k obědu asi br. kaše a vajčko. Dneska a zítra francouzské brambory.

• načítám...
15054
22.12.11 09:33
bertík28 píše:
U nás v sobotu k obědu asi br. kaše a vajčko. Dneska a zítra francouzské brambory.

jako fakt?brkaše a k tomu vejce natvrdo?nebo já jsem natvrdlá? :mrgreen:

• načítám...
17925
22.12.11 10:35

Gorino, tak pozná českou kuchyni, si nedělej hlavu, kdo má hlad, jí všechno :)

U nás dneska polívka z červený čočky a brambory s tvarohem. Chudé jídlo před vánoci, ale my to rádi.

• načítám...
13335
22.12.11 10:55

gorino zkus ji servírovat to co vám a uvidíš, třeba ji to zachutná :palec:
a syn nemá chybu :pankac:

U nás v sobotu bude na oběd hrachová polívka a na véču bramborový salát a řízek a mládě bude mít to stejný, jen trošku jinak dochucený a upravený, tak jsem zvědavá, jak se s tím popere :mrgreen:

Jinak je to chachar, skoro v roce se naučil jíst namazaný rohlík - v to už jsem nedoufala - chtěl jen suchý, ale musí to být máslo, lučina nebo sýr a když mu tam dám trošku šunky nebo sýru na přilepšení, tak to háže psovi :zed:

• načítám...
50146
22.12.11 11:32
gorina píše:
MUFICE píše:
A já budu v sobotu vařit rybí polévku, br.salát, kapra a lososa :palec:
Muzu se zeptat jak delas toho lososa.Ja ho letost koupila poprve a nevim co s nim.Udelat ho jen na masle ???? :roll:

Nejlepší je ho opéct na bylinkovém másle, předtím ho pokapu citronem, osolím, opepřím a dám trochu kmínu. Aby se mi máslo nepřipálilo, tak to ještě podlévám vodou.

• načítám...
1101
22.12.11 12:58

My dnes a zítra sekanou domácí, dnes s bramborem, zítra s kaší na přání manžela :dance: zítra konečně přijede :dance:

• načítám...
23033
22.12.11 13:18
Markit.Hl píše:
zítra budou zbytky ze dneškaV pátek nevím asi špenát a v sobotu kapra a musím něco vymyslet pro manžela na pondělí :( :,(

Na pondeli kachnu:D

• načítám...
saracenka
22.12.11 13:50

ani se neptejte jak dopadli míša řezy ..no korpus jsem dělala znova ..chjo :cert:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová