Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50147
23.12.11 15:49
Monjie píše:
dotaz: do ceho se naklada ten kapr? do mlika?nebo se tam jeste neco pridava? a bude jedla rybi polivka z podkovy kapra a bez mlici a jiker? se mi dneska tak zvedl kufr, ze jsem musela koupit kapra v tescu.

To já dělám polévku vždy bez jiker, jenom vyvařím tu hlavu s kořenouvou zeleninou a kořením jako na rajskou.

Kapra jsem strčila po porcích do mrazáku, aby se nám nezkazil.

• načítám...
50147
23.12.11 15:50

Tak nakonec jsme měli kuřecí maso s nivovou omáčkou a noky. Zítra v poledne budou řízky a večer kapr i losos :D

• načítám...
1101
23.12.11 15:58

Ty jo tak já už mám pomazánky taky hotový, dělala jsem jen krabí a česnekovou. Ale vůbec nevím co zítra k obědu a něco udělat musím kvůli prckům.

• načítám...
17925
23.12.11 16:47

Já nikdy na Štědrý den pomazánky nedělala, ale letos jste mě navnadily, tak dvě asi udělám. Kvůli návštěvám, budem mít teda asi jen tchánovce, ale tchýně se o nás tak vzorně starala, co jsem nemocná, že aspoň ty jednohubky udělám.

• načítám...
saracenka
23.12.11 17:00

taky mám hotovou z moravanky,čočkovou na zítra a manžel dělá salátek

• Upravit
14598
23.12.11 17:40

MOnjie - naštěstí mám manžela. včera kapra koupil, dneska kuchnul, máma udělá polívku a kapr je naprcovaný, vykoštěný :)
bez mé spolupráce, bych to nedala ani netěhotná.
Co to děláš,ž e perník? 8o

já už vařím brambory na salát, za chvilku budu vařit zeleninku…

• načítám...
PetkaK
23.12.11 17:51
Monjie píše:
sophinka píše:
Monjie píše:
tak my si dali k obedu hotovku do mikrvlnky nejaky rizoto a brokolicovou polivku ze vcerejska
:mavam: ahojky,koukám,že alžběta tě drží nějak dlouho :mrgreen:
drzi:) :*
:mrgreen: Já už jsem přestala stíhat :)) - ale to jen proto že jsem teď nebyla skoro on-line. Ale Alžbětka je nej :))))))))
  • Upravit
23033
23.12.11 21:58

Stastne a vesele!

• načítám...
saracenka
25.12.11 09:54

nevaříme ,žerem zbytky :pankac:

• Upravit
50147
25.12.11 10:05

Nám zbyl salát, kapr a řízky od včera, tak to dnes dojíme. Odpoledne budeme objíždět návštěvy, tak se najíme ještě tam :D

• načítám...
13335
25.12.11 10:12

Tak jsem Vás dočetla a řeju krásný svátky všem :hug:
Jinak si jdu dát kus salátu, mám šílenou chuť a až se mládě vyspí, jdem na oběd k mamce

• načítám...
9044
25.12.11 10:41

Tak nam zbyl salat i rizky od vcera,ale to budeme mit asi k veceri i dnes,protoze na obed jedeme ke tchanovcum a tam bude jidla az se toho bojim :D

• načítám...
17925
25.12.11 11:02

Nám zbylo hodně klobásy a trochu salátu, děti si dají radši brambory. A tatínek s velkými odjel na hory, takže si dáme jen my tři. Tláskám vánočku a malí čokoládu ze stromečku, takže asi moc brzo hlad nebude.

Jindráš včera měl k večeři jen houstičku, polívku nechtěl, klobásu ani rybu taky ne, nakonec ani brambor nechtěl. Příští rok asi udělám ještě hrachovku, ale druhé už jiné pro něj nedělám, už takhle jsou klobásy a i kapr a salát i brambory.

Chlebíčky a jednohubky jsem udělala, ale snědli jsme je nakonec sami, tchánovci nepřišli, že je děda nemocný :(

• načítám...
23033
25.12.11 20:46

ja se tenhle rok ani nemam chut nejak prezirat, takze zas budeme jist az do silvestra.

• načítám...
19692
26.12.11 10:22

Holky dekuji tomu kdo mi poradil recept na lososa v alobalu v troube s citronem.Byl vynikajici :andel: :palec:
Priste tam zkusim pridat listovy spenat a zalit trochu smetanou ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová