Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dělám na zítra a pátek rajskou s těstovinama a mletým masem a v sobotu nevím ![]()
Tak já dneska nic a mládě dojídalo.
Holky je to taky o jídle, koukáte na prostřeno? Jak vidím jak ten chlap vaří, tak mi je z toho
já nesnáším ty sypké Ečka jak se říká
a i když mi někod tvrdí, tak já to tam prostě poznám
Kolikrát to do jídla přihodí i mamka a teda může mi 100× říkat že ne a 3hodiny po jídle přizná ![]()
nikita066 píše:
Tak já dneska nic a mládě dojídalo.Holky je to taky o jídle, koukáte na prostřeno? Jak vidím jak ten chlap vaří, tak mi je z tohojá nesnáším ty sypké Ečka jak se říká
Kolikrát to do jídla přihodí i mamka a teda může mi 100× říkat že ne a 3hodiny po jídle přizná
jj koukám je tu i diskuze o pořadu,už tam drbem
![]()
dzarunka píše:nikita066 píše:jj koukám je tu i diskuze o pořadu,už tam drbem
Tak já dneska nic a mládě dojídalo.Holky je to taky o jídle, koukáte na prostřeno? Jak vidím jak ten chlap vaří, tak mi je z tohojá nesnáším ty sypké Ečka jak se říká
Kolikrát to do jídla přihodí i mamka a teda může mi 100× říkat že ne a 3hodiny po jídle přizná
![]()
hoď odkaz pls
nikita066 píše:dzarunka píše:hoď odkaz plsnikita066 píše:jj koukám je tu i diskuze o pořadu,už tam drbem
![]()
Dneska jsem nevařila, lítali jsme po vánočních nákupech a jedli jsme za pochodu ![]()
Monjie píše:michaba83 píše:tyyy vole!:D ja xci taky
mňááááááááááám, taťka umí toto cukroví ![]()
dzarunka píše:
dělám na zítra a pátek rajskou s těstovinama a mletým masem a v sobotu nevím
dzarunko, tak uz te napadlo co budes v sobotu varit?
![]()
Monjie píše:dzarunka píše:dzarunko, tak uz te napadlo co budes v sobotu varit?
dělám na zítra a pátek rajskou s těstovinama a mletým masem a v sobotu nevím![]()
![]()
A já budu v sobotu vařit rybí polévku, br.salát, kapra a lososa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat