Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes kureci vyvar a rizoto. ![]()
Muzu se zeptat jestli rizoto zapekate v troube???
lucikga píše:
dnes u nás jitrnicový prejt bram.a zelí pol. zeleninova zitra neco lehkeho jeste nevim co?
Jitrnicovy prejt jsem dostala od tety,tak jeste tady prosim o radu co se s nim dela.Prohreje se jen na panvicce nebo se to dava do trouby???
gorina píše:lucikga píše:Jitrnicovy prejt jsem dostala od tety,tak jeste tady prosim o radu co se s nim dela.Prohreje se jen na panvicce nebo se to dava do trouby???
dnes u nás jitrnicový prejt bram.a zelí pol. zeleninova zitra neco lehkeho jeste nevim co?
když toho děláš míň můžeš na pánvičce k tomu chleba a okurek
když pro celou rodinu dáš na pekáč podliješ vodou a občas promícháš
Monjie píše:
gori: vy mate furt neco extra:D
Monjie,ty jsi jak muj chlap ten porad rve,ze se ser jen nam.Ale nebylo to nic prijemneho mrznout pul dne a dodneska v byte nic moc.Tygr v pokojicku 19"C a v obyvaku 20"C na teplomeru se na nas porad mraci smajlik,taky se mu ta teplota nelibi.Vcera jsem sla jeste do prace ve vlaku kosa jak svina a v Mostech u Jablun.-25'C.A autobusova vyluka a zase nic prijemneho autobus taky na pul zmrzly ![]()
Takze dneska cele dopoledne piju Zazvorovy caj.Sakra to je tak na SZ a ne vas tady otravovat vsechny ![]()
michaba83 píše:gorina píše:když toho děláš míň můžeš na pánvičce k tomu chleba a okureklucikga píše:Jitrnicovy prejt jsem dostala od tety,tak jeste tady prosim o radu co se s nim dela.Prohreje se jen na panvicce nebo se to dava do trouby???
když pro celou rodinu dáš na pekáč podliješ vodou a občas promícháš
O.k.dik vyzkousim asi v pondeli ![]()
gorina píše:Monjie píše:Monjie,ty jsi jak muj chlap ten porad rve,ze se ser jen nam.Ale nebylo to nic prijemneho mrznout pul dne a dodneska v byte nic moc.Tygr v pokojicku 19"C a v obyvaku 20"C na teplomeru se na nas porad mraci smajlik,taky se mu ta teplota nelibi.Vcera jsem sla jeste do prace ve vlaku kosa jak svina a v Mostech u Jablun.-25'C.A autobusova vyluka a zase nic prijemneho autobus taky na pul zmrzly
gori: vy mate furt neco extra:D
Takze dneska cele dopoledne piju Zazvorovy caj.Sakra to je tak na SZ a ne vas tady otravovat vsechny
a taky jsem online na skype.
btw. no hlavne ze jsi dorazila dom ![]()
Sophinko a to máte na dva dny, nebo část rodiny jí omáčku, část rizoto?
U nás kuřecí řízky s brkaší a teď chladím krtčí dort. Je to ještě za výzo. Ale děti mě děsně naštvaly, udělaly od toho dortu příšernej bordel, chovaly se jak prasátka, takže mají s dortem utrum a muž s prckama si ho snědí sami. Já nemůžu ![]()
Eliška píše:
Sophinko a to máte na dva dny, nebo část rodiny jí omáčku, část rizoto?U nás kuřecí řízky s brkaší a teď chladím krtčí dort. Je to ještě za výzo. Ale děti mě děsně naštvaly, udělaly od toho dortu příšernej bordel, chovaly se jak prasátka, takže mají s dortem utrum a muž s prckama si ho snědí sami. Já nemůžu
to je na dnešek každý podle chuti ![]()
Dnes vepřové na přírodno, dítě brambor, matka opečený brambor, zelný salát k tomu.
Od zítra do úterý jsme u maminky, takže nevařím
a manžel pojde za sobotu a neděli hladem ![]()
Viking píše:
Dnes bezva recept: jdem na večeři k tchýni.
takové recepty bych klidně denně
ale má to jeden háček -tchýni 600 km daleko
![]()
Viking píše:
Dnes bezva recept: jdem na večeři k tchýni.
jednoduché,chutné,levné
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat