Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7276
3.2.12 13:14

rajská,houskový knedlík,hovězí :pankac:

• načítám...
19692
3.2.12 13:25

Dnes kureci vyvar a rizoto. ;)
Muzu se zeptat jestli rizoto zapekate v troube???

• načítám...
19692
3.2.12 13:28
lucikga píše:
dnes u nás jitrnicový prejt bram.a zelí pol. zeleninova zitra neco lehkeho jeste nevim co?

Jitrnicovy prejt jsem dostala od tety,tak jeste tady prosim o radu co se s nim dela.Prohreje se jen na panvicce nebo se to dava do trouby???

• načítám...
1649
3.2.12 13:29

nezapékám, ale tchýně to dělá.

• načítám...
1649
3.2.12 13:30
gorina píše:
lucikga píše:
dnes u nás jitrnicový prejt bram.a zelí pol. zeleninova zitra neco lehkeho jeste nevim co?
Jitrnicovy prejt jsem dostala od tety,tak jeste tady prosim o radu co se s nim dela.Prohreje se jen na panvicce nebo se to dava do trouby???

když toho děláš míň můžeš na pánvičce k tomu chleba a okurek
když pro celou rodinu dáš na pekáč podliješ vodou a občas promícháš

• načítám...
19692
3.2.12 13:34
Monjie píše:
gori: vy mate furt neco extra:D

Monjie,ty jsi jak muj chlap ten porad rve,ze se ser jen nam.Ale nebylo to nic prijemneho mrznout pul dne a dodneska v byte nic moc.Tygr v pokojicku 19"C a v obyvaku 20"C na teplomeru se na nas porad mraci smajlik,taky se mu ta teplota nelibi.Vcera jsem sla jeste do prace ve vlaku kosa jak svina a v Mostech u Jablun.-25'C.A autobusova vyluka a zase nic prijemneho autobus taky na pul zmrzly :evil:
Takze dneska cele dopoledne piju Zazvorovy caj.Sakra to je tak na SZ a ne vas tady otravovat vsechny :lol:

• načítám...
19692
3.2.12 13:35
michaba83 píše:
gorina píše:
lucikga píše:
když toho děláš míň můžeš na pánvičce k tomu chleba a okurek
když pro celou rodinu dáš na pekáč podliješ vodou a občas promícháš

O.k.dik vyzkousim asi v pondeli ;)

• načítám...
23033
3.2.12 14:01
gorina píše:
Monjie píše:
gori: vy mate furt neco extra:D
Monjie,ty jsi jak muj chlap ten porad rve,ze se ser jen nam.Ale nebylo to nic prijemneho mrznout pul dne a dodneska v byte nic moc.Tygr v pokojicku 19"C a v obyvaku 20"C na teplomeru se na nas porad mraci smajlik,taky se mu ta teplota nelibi.Vcera jsem sla jeste do prace ve vlaku kosa jak svina a v Mostech u Jablun.-25'C.A autobusova vyluka a zase nic prijemneho autobus taky na pul zmrzly :evil:
Takze dneska cele dopoledne piju Zazvorovy caj.Sakra to je tak na SZ a ne vas tady otravovat vsechny :lol:

a taky jsem online na skype.

btw. no hlavne ze jsi dorazila dom :hug:

• načítám...
sophinka
3.2.12 14:30

dnes zeleninová polévka,játrová omáčka s rýží a rizoto.

• Upravit
17956
3.2.12 15:11

Sophinko a to máte na dva dny, nebo část rodiny jí omáčku, část rizoto?

U nás kuřecí řízky s brkaší a teď chladím krtčí dort. Je to ještě za výzo. Ale děti mě děsně naštvaly, udělaly od toho dortu příšernej bordel, chovaly se jak prasátka, takže mají s dortem utrum a muž s prckama si ho snědí sami. Já nemůžu :(

• načítám...
sophinka
3.2.12 15:14
Eliška píše:
Sophinko a to máte na dva dny, nebo část rodiny jí omáčku, část rizoto?U nás kuřecí řízky s brkaší a teď chladím krtčí dort. Je to ještě za výzo. Ale děti mě děsně naštvaly, udělaly od toho dortu příšernej bordel, chovaly se jak prasátka, takže mají s dortem utrum a muž s prckama si ho snědí sami. Já nemůžu :(

to je na dnešek každý podle chuti :mrgreen:

• Upravit
PetkaK
3.2.12 16:40

Dnes vepřové na přírodno, dítě brambor, matka opečený brambor, zelný salát k tomu.

Od zítra do úterý jsme u maminky, takže nevařím :) a manžel pojde za sobotu a neděli hladem :)

• Upravit
9887
3.2.12 17:05

Dnes bezva recept: jdem na večeři k tchýni.

• načítám...
sophinka
3.2.12 17:22
Viking píše:

takové recepty bych klidně denně :mrgreen: ale má to jeden háček -tchýni 600 km daleko :lol: :lol:

• Upravit
15054
3.2.12 17:24
Viking píše:

jednoduché,chutné,levné :lol: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová