Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:Monjie píše:nééé dneska jsem od 13 hodiny domaaaasophinka píše:To jsi varila vcera do pulnoci?:)
a k tématupořádný slepičí vývar s drobením, a vepřové na česneku s brknedlíkem
![]()
![]()
supéér:) tak relaxuj:D
Monjie píše:sophinka píše:supéér:) tak relaxuj:DMonjie píše:nééé dneska jsem od 13 hodiny domaaaasophinka píše:To jsi varila vcera do pulnoci?:)
![]()
![]()
ralaxuju u úklidu a vaření
je to super
Včera jsme byly s malou pozvané k EX švagrové, byly zapečené těstoviny (vynikající), dneska jsem udělala kuřecí (vykoštěná stehna) na česneku a rýži.
sophinka píše:Monjie píše:ralaxuju u úklidu a vařenísophinka píše:supéér:) tak relaxuj:DMonjie píše:nééé dneska jsem od 13 hodiny domaaaasophinka píše:To jsi varila vcera do pulnoci?:)
![]()
![]()
je to super
Ostatne jako vzdy:) a poledni menu zitra?
Tak jsem dneska udělala tu buchtu v mikrovlnce s jen se po ní zaprášilo, místo oleje jsem použila rozpuštěné máslo a místo mléka kefír. Ještě jsem přidala perníkové koření a kousky čokolády. Doporučuju vyzkoušet, jako začátečníkovi mi to trvalo 10minut i s pečením.
papavlinka33 píše:
Tak jsem dneska udělala tu buchtu v mikrovlnce s jen se po ní zaprášilo, místo oleje jsem použila rozpuštěné máslo a místo mléka kefír. Ještě jsem přidala perníkové koření a kousky čokolády. Doporučuju vyzkoušet, jako začátečníkovi mi to trvalo 10minut i s pečením.
to jsi z toho udělala úplně jinou buchtu
![]()
dzarunka píše:papavlinka33 píše:to jsi z toho udělala úplně jinou buchtu
Tak jsem dneska udělala tu buchtu v mikrovlnce s jen se po ní zaprášilo, místo oleje jsem použila rozpuštěné máslo a místo mléka kefír. Ještě jsem přidala perníkové koření a kousky čokolády. Doporučuju vyzkoušet, jako začátečníkovi mi to trvalo 10minut i s pečením.![]()
Díky, ráda experimentuju, bylo to fakt dobré a myslím že díky tomu kefíru to nebylo vůbec suché
Ahoj holky, optám se,
potřebovala bych polít dort čokoládou.
Máte nějaký receptík na polevu aby nebyla moc tvrdá? Díky ![]()
Zítra smažený květák s br.kaší a hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
levmah28 píše:MUFICE píše:Děláš si ze mě prdel?levmah28 píše:asi UHO
Co znamená komunistická kuchyně?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat