Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
saracenka
31.1.12 18:19

já jsem z vás zase jelen co to tady cmuchtíte 8o

• Upravit
saracenka
31.1.12 18:25
:*

Příspěvek upraven 31.01.12 v 20:03

• Upravit
23033
31.1.12 18:30
saracenka píše:
hele že ten kluk v prostřeno je teplej co ..učitel :roll:

no ááááááá?

• načítám...
saracenka
31.1.12 18:31
Monjie píše:
saracenka píše:
hele že ten kluk v prostřeno je teplej co ..učitel :roll:
no ááááááá?

no béééééééééééééééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to roztomilý jak všichni mluvěj stejně

• Upravit
3368
31.1.12 18:33
Klementýnka píše:
Monjie píše:
fůůj kozí sýr.
Mňam kozí sýr … dneska bude k večeři v salátu - salát, kozí sýr a qouinoa s červenou řepou.

Mňam kozí sýr, v sezóně kupujeme i kozí mléko :palec: ;)
Quinoa mě tady v diskuzi minule zaujala, tak jsem si jí už koupila a co nejdřív vyzkouším. Máš na ní nějaké triky nebo tipy? ;)

• načítám...
zdenninka
31.1.12 19:13

holky mám v mrazáku boruvky. Ale nikdy sem z mražených borůvek nedělala koláč. mate nějaká receptík?

A ješte prosím manžel jde zitra na noční z dneška mám rizeto. Ale to snime k obědu. Ale co mu dát sebou. chce teplé jidlo a hlavně né nic nadýmavého. francouz. brambory nejí. myslela jsem asi čínu. Ja nevim, mam ted nejak vymetýno. poradte co jiného? :nevim:

• Upravit
zdenninka
31.1.12 19:15

joo a je to o to těžší že má začínajici dnu. takže spíše kuřecí. neděláte některá kuřecí karbanátky??

• Upravit
2551
31.1.12 19:16
zdenninka píše:
holky mám v mrazáku boruvky. Ale nikdy sem z mražených borůvek nedělala koláč. mate nějaká receptík?A ješte prosím manžel jde zitra na noční z dneška mám rizeto. Ale to snime k obědu. Ale co mu dát sebou. chce teplé jidlo a hlavně né nic nadýmavého. francouz. brambory nejí. myslela jsem asi čínu. Ja nevim, mam ted nejak vymetýno. poradte co jiného? :nevim:

klasické kynuté těsto (já ho dělám od oka), někdo dáva tvaroh a na to borůvky, někdo jen borůvky a pak drobenku

• načítám...
zdenninka
31.1.12 19:19

a na to dám ty zmražený borůvky: :oops: nebo je mám nechat povolit :think: . Jde mi o to aby nepustily vodu?

• Upravit
2551
31.1.12 19:27
zdenninka píše:
a na to dám ty zmražený borůvky: :oops: nebo je mám nechat povolit :think: . Jde mi o to aby nepustily vodu?

Já si borůvky vyndám když těsto nakyne a pak jen prohnětu těsto, vyválim atd - dáváme hodně drobenky, nevím jak ostatní, ale já jsem nikdy nenechávala borůvky úplně rozmrznout :nevim:, takže ty borůvky mám venku asi půl hodiny. Ale myslím, že borůvky nepouští tolik vody jako třeba jahody (pokud nejsou pomačkané)

• načítám...
946
31.1.12 19:38

Tak sem nakonec udelala kureci polevku a jeste dodelavam palacinky.
Na zitra si varim brambory…takze bramborove placky a bud zitra nebo pozejtri jeste male vdolecky.
Holky vyplata daleko penize zadne …takze nemate levny ale overeny recept na chleba z domaci pekarny ??? Ja jich nasla spoustu a zadnej se mi nepovedl takze zatim vede ten z krabice a to mam levnejsi koupit rohliky !!

• načítám...
1649
31.1.12 20:05

dnes na večeři žemlovka

• načítám...
1297
31.1.12 20:08

Zdeni, já ty mražený borůvky nejradši používám na nepečený piškoťáky, daj se i zamíchat do toho smetanovýho základu, já jich naházim vrstvu úplně zmrzlejch nahoru, zaleju horkou želatinou, tím povolí ale nerozblemcaj se, zůstanou skoro jak čerstvý.

petjuska90: A co v tý pekárně udělat ty rohlíky? To je levný.

• načítám...
3368
31.1.12 20:11
zdenninka píše:
a na to dám ty zmražený borůvky: :oops: nebo je mám nechat povolit :think: . Jde mi o to aby nepustily vodu?

Mražené borůvky přidávám na dort za studena (piškoty, zakys smetana, tvaroh, nahoru ovoce) a nenechávám borůvky rozmrazit. Oni pak ztratí tvar a barví.

• načítám...
946
31.1.12 20:16
crazzi píše:
Zdeni, já ty mražený borůvky nejradši používám na nepečený piškoťáky, daj se i zamíchat do toho smetanovýho základu, já jich naházim vrstvu úplně zmrzlejch nahoru, zaleju horkou želatinou, tím povolí ale nerozblemcaj se, zůstanou skoro jak čerstvý.petjuska90: A co v tý pekárně udělat ty rohlíky? To je levný.
Ale to prece v ty pekarne nevytvaruju ne ??? Budu pak muset upect v troube…a ta mi nefunguje :-(
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová