Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
31.1.12 14:52
makapi píše:
papavlinka33 píše:
Buchta ke kávičce v mikrovlnce, teď mi to přišlo mailem, ještě jsem to nezkoušela, ale jako nápad mi to přijde super.
Zrovna minulý týden mi to popisovala kamarádka, že to je výborný a místo granka se dá předat kokos nebo něco jiného. Prý je to rychlovka pro nečekanou návštěvu, celé to trvá vyrobit stejně rychle jako kávička :think:

mně to přijde pro návštěvu děsně neestetický :mrgreen:

• načítám...
2458
31.1.12 14:54
makapi píše:
papavlinka33 píše:
Buchta ke kávičce v mikrovlnce, teď mi to přišlo mailem, ještě jsem to nezkoušela, ale jako nápad mi to přijde super.
Zrovna minulý týden mi to popisovala kamarádka, že to je výborný a místo granka se dá předat kokos nebo něco jiného. Prý je to rychlovka pro nečekanou návštěvu, celé to trvá vyrobit stejně rychle jako kávička :think:

Švagrová říkala že tam nalámala kousky bílé čokolády a byl z toho muffin, ale v podstatě se tam dá přidat cokoli. Akorát bych teda místo hrnku asi použila nějakou silikonovou formičku, kvůli vyklopení, ostatně i na tom obrázku je vidět že vyklopit to napěkno nebude jednoduché.

• načítám...
3368
31.1.12 15:30
dzarunka píše:
makapi píše:
papavlinka33 píše:
mně to přijde pro návštěvu děsně neestetický :mrgreen:

Taky se mi to tedy moc nelíbí.. ALe ona to prý dává do velkého konického hrnku, takže to je takový „kopec“, úplně pěla superlativy, tak mě navnadila, že to asi taky vyzkouším… :roll:

• načítám...
2458
31.1.12 15:48

já bych to zkusila i hned, ale nemám cukr moučku to by možná ani tak nevadilo, ale nemám ani prášek do pečiva ani sodu, tak snad zítra, každopádně pak dám vědět jak to dopadlo, příp. dám foto

• načítám...
5misa6
31.1.12 15:49

SOS potřebuju na zítra udělat nějakou buchtu dort či řez z tvarohu mám 2.Čím víc jsem těhotná tím míň mi to myslí :pocitac: poraďte mi.

• Upravit
23033
31.1.12 15:54

z tvarohu si udelej pomazanku a kup si vetrnik

• načítám...
653
31.1.12 16:04

Dneska na obed byla fazolacka,pecene kure a kuskus.Na vecu bude sardinkova pomazanka,mnam. :mavam:

• načítám...
50165
31.1.12 16:23

Dneska jsme dojedli kuř.vývar a uvařila jsem krůtí prsa se žampiony, špenátek a kuskusem :palec:

• načítám...
3368
31.1.12 16:24

Dneska je nějaký kuskusový den, my ho měli taky :mrgreen:

• načítám...
15054
31.1.12 16:28
levmah28 píše:
SOS potřebuju na zítra udělat nějakou buchtu dort či řez z tvarohu mám 2.Čím víc jsem těhotná tím míň mi to myslí :pocitac: poraďte mi.

Míša řezy

• načítám...
653
31.1.12 16:33
makapi píše:

Ja kuskus miluju,jim ho i jen tak.Jak ho pripravujes?

• načítám...
3368
31.1.12 16:39
LuckaK píše:
makapi píše:

Většinou ho dělám se zeleninou, udělám si zeleninu na másle a pak přimíchám kuskus. Všichni to u nás milujou, prcek toho sní víc než já.

• načítám...
23033
31.1.12 16:40
LuckaK píše:
makapi píše:

tak ja ho treba delam tak ze dam do trouby kuskus mraz.zeleninu, fazole a bud hovezi bujon nebo kousek kureci masa a zaliju vyvarem.

• načítám...
15054
31.1.12 16:42
LuckaK píše:
makapi píše:

já si do něj třeba míchám orestovanou cibulku s šunkou a nivu

• načítám...
307
31.1.12 16:48

U nás bude rizoto z mletého hovězího, hráškem, mrkví a rajčaty. Přemýšlím, jestli neudělám raději kuskusoto. :D Místo rýže kuskus, to by nemuselo být špatný…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová