Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
31.1.12 08:19
Bébka píše:
MUFICE píše:
Bébka píše:
Monjie píše:
Bébka píše:
Monjie píše:
Bébka píše:
Dnes noky se zapečeným kuřetem se smetanovou omáčkou, dítě párky :roll:Zítra asi bram. knedllíky přelitý slaninou s cibulkou nebo bych měla chuť i na topinky s česnekem :jazyk:
jaky parky kupujes pro dite?
jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětský
on skoro nic nejí, tak jsem ráda aspoń za tohle :roll:
ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masa :?:
nejí :mrgreen:
Nedávám mu to každej den, ale něco jíst musí, že?? ;)
To ty noky s kuřecím jsou zdravější než ty párky :)
to vím taky, to se snad ani nemusí psát :mrgreen: , ale když on to nejí ??
To je na jinou diskusi, pěkně vařte zdravě, já si nějak poradím :jazyk:

to jsme na tom asi stejně,já jásám když milostpán vezme na milost i ten párek nebo vysočinu :oops: :? nežere a nežere klidně celý den a večer zvrací z hladu :roll:

• načítám...
5799
31.1.12 08:27

zelnice a dojídáme fr.br. :mrgreen:

• načítám...
17984
31.1.12 08:28

Jo, jo, holt, kdo to nepoznal a má žrací dítě, nepochopí :roll: :mrgreen: ˇˇClověk je rád za každýho gumovýho medvídka, jen aby nehubnul :roll:

• načítám...
2904
31.1.12 08:36

Naše dítko sice asi fakt hlady neumře, ale má období, kdy jí (no neřeknu parádně, protože to bylo když mu byl rok a dost), ale jí a další dny, kdy mám pocit, že za celý den nejí nic možná snad sušenku, ale taky žádná sláva, tak jsem taky ráda za každý párek :-)

u nás dneska těstoviny s brokolicí, kuř. masem a sýr omáčkou a na zítra udělám zapeč. kuře v bramborách a smetaně (se nám nějak sešli smetanové dny)

• načítám...
1304
31.1.12 08:44

dneska budem mát nudle s mákem :jazyk: a prcek asi s jogurtem a nebo s tvarohem…

• načítám...
946
31.1.12 08:45

HIHI holky a ted poradte me… u nas je to tezsi… nejde mi trouba manzekl neji ryzi testoviny zeleninu smetanove syrove omacky… na dalsi polovinu jidel co mi navrhnete vam urcite napisu ze to mi taky nesni …jo a doma mam NIC a u sebe posledni stovku… Ted babo rad !!!

• načítám...
15054
31.1.12 08:47
petjuska90 píše:
HIHI holky a ted poradte me… u nas je to tezsi… nejde mi trouba manzekl neji ryzi testoviny zeleninu smetanove syrove omacky… na dalsi polovinu jidel co mi navrhnete vam urcite napisu ze to mi taky nesni …jo a doma mam NIC a u sebe posledni stovku… Ted babo rad !!!

a co máš??brambory a maso

• načítám...
1304
31.1.12 08:49

Tak můžeš udělat guláš, br. guláš, zelňačku. Nebylo by lepší napsat co jí? ;)

• načítám...
946
31.1.12 08:55

brambory se tu najdou ale maso asi ne :-(
Buřtguláš sní ale bude se u toho tvářit tak kysele že mi to zato nestojí…asi udělám kuřecí polívku… ale zase si říkám že z tý se moc nenají !!!

• načítám...
15054
31.1.12 09:00
petjuska90 píše:
Buřtguláš sní ale bude se u toho tvářit tak kysele že mi to zato nestojí…asi udělám kuřecí polívku… ale zase si říkám že z tý se moc nenají !!!

bramboráky

• načítám...
50188
31.1.12 09:06
dzarunka píše:
Bébka píše:
MUFICE píše:
Bébka píše:
Monjie píše:
Bébka píše:
Monjie píše:
Bébka píše:
Dnes noky se zapečeným kuřetem se smetanovou omáčkou, dítě párky :roll:Zítra asi bram. knedllíky přelitý slaninou s cibulkou nebo bych měla chuť i na topinky s česnekem :jazyk:
jaky parky kupujes pro dite?
jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětský
on skoro nic nejí, tak jsem ráda aspoń za tohle :roll:
ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masa :?:
nejí :mrgreen:
Nedávám mu to každej den, ale něco jíst musí, že?? ;)
To ty noky s kuřecím jsou zdravější než ty párky :)
to vím taky, to se snad ani nemusí psát :mrgreen: , ale když on to nejí ??
To je na jinou diskusi, pěkně vařte zdravě, já si nějak poradím :jazyk:
to jsme na tom asi stejně,já jásám když milostpán vezme na milost i ten párek nebo vysočinu :oops: :? nežere a nežere klidně celý den a večer zvrací z hladu :roll:

Tak to jsem netušila a fakt vám to nezávidím. Tak snad se dětičky vzpamatujou a přestanou zlobit s jídlem :palec:

• načítám...
50188
31.1.12 09:08
petjuska90 píše:
HIHI holky a ted poradte me… u nas je to tezsi… nejde mi trouba manzekl neji ryzi testoviny zeleninu smetanove syrove omacky… na dalsi polovinu jidel co mi navrhnete vam urcite napisu ze to mi taky nesni …jo a doma mam NIC a u sebe posledni stovku… Ted babo rad !!!

Bramboráky a do toho nějaká směs kuř.masem.

• načítám...
15054
31.1.12 09:11
dzarunka píše:
petjuska90 píše:
Buřtguláš sní ale bude se u toho tvářit tak kysele že mi to zato nestojí…asi udělám kuřecí polívku… ale zase si říkám že z tý se moc nenají !!!
bramboráky

nebo koupit mleté a brambory s karbanátkama

• načítám...
946
31.1.12 09:22

Tak karbose sme meli za posledni mwesic hned dvakrat ale bramboracky me docela nadchli…asi se do nich pustim… dekuji za rady…

• načítám...
23033
31.1.12 11:00

Asi suchej chleba :zed: a jeste minimalne mesic :zed:  :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport