Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
Asi suchej chlebaa jeste minimalne mesic
![]()
Copak teta tehot.nevolnost ![]()
Ale jinak napodobne,dosly mi zcela napady.Momentalne tady sedim na Topreceptech a vybiram co udelat.Dneska uz na to kaslu,takze neco na zitra.Nejspis,ale zvitezi tady od nekoho rizecky v syrovem testicku a ameriky ![]()
gorina píše:Monjie píše:Copak teta tehot.nevolnost
Asi suchej chlebaa jeste minimalne mesic
![]()
Ale jinak napodobne,dosly mi zcela napady.Momentalne tady sedim na Topreceptech a vybiram co udelat.Dneska uz na to kaslu,takze neco na zitra.Nejspis,ale zvitezi tady od nekoho rizecky v syrovem testicku a ameriky
To radsi ani nechtej vedet ![]()
Tak si nakonec varim nejake Torteliny se syrem,ale ne domaci.Prave eckove ![]()
Buchta ke kávičce v mikrovlnce, teď mi to přišlo mailem, ještě jsem to nezkoušela, ale jako nápad mi to přijde super.
k večeři salát-ledový salát,cherry rajčata,kuřecí prsa a ještě nevím jakou vyrobím zálivku,k tomu knackebrot
papavlinka33 píše:
Buchta ke kávičce v mikrovlnce, teď mi to přišlo mailem, ještě jsem to nezkoušela, ale jako nápad mi to přijde super.
Tohle je v diskuzi vtipy ![]()
sophinka píše:papavlinka33 píše:Tohle je v diskuzi vtipy
Mi to poslala švagrová mailem, tak jsem to zjistila a prý to zkoušela a na podruhé se jí to povedlo.....Já jsem v tomto asi trochu zabrždělá, ale viděla jsem to poprvé.
Ale vlastně teď jsem si vzpomněla že jsem kdesi v Tv viděla jak někdo dělal v mikrovlnce bábovku, tak proč by ne…
papavlinka33 píše:
Zrovna minulý týden mi to popisovala kamarádka, že to je výborný a místo granka se dá předat kokos nebo něco jiného. Prý je to rychlovka pro nečekanou návštěvu, celé to trvá vyrobit stejně rychle jako kávička ![]()
Takze dneskasuchej chleba zejtra suchej chleba a jeste minimalne 2mesice
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat