Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1297
31.1.12 20:22
petjuska90 píše:petjuska90: A co v tý pekárně udělat ty rohlíky? To je levný.
Ale to prece v ty pekarne nevytvaruju ne ??? Budu pak muset upect v troube…a ta mi nefunguje :-(

Aha, tak to je prekérka. V pekárně bych to asi nepekla.
Mě přijde že na chleby je potřeba mít ty různý chlebový mouky a ty jestli doma nemáš, tak než to kupovat, vyjde tě levnějc ten chleba koupit rovnou taky.
Zatímco hladkou na rohlíky asi máš.
Z čeho se peče tousťák? To by taky mohly bejt běžný suroviny co jsou po ruce.

• načítám...
23033
31.1.12 20:24

tak zejtra peceny kure s testovinovym salatem a ovocny salat manzelovi do prace.

• načítám...
14598
31.1.12 20:50
zdenninka píše:
joo a je to o to těžší že má začínajici dnu. takže spíše kuřecí. neděláte některá kuřecí karbanátky??

Na dnu kuřecí, vepřové, zvěřinu, mořské ryby nee! Dokud si neověří, co mu dělá problém a co ne. Je to dost krutá dieta. Žádné luštěniny, žádné základní koření… POkud budeš chtít, poradím co vím, měla jsme ji po narození starší dcerky a už 11 let jsem OK.

• načítám...
zdenninka
31.1.12 21:09

marau ahá ja myslela, že právě kuřeci se smí. manžel vyřadil vnitřnosti, vepřové a je mu lépe tak jsem koupila kuřecí.
Prosím poradiš tedy co muže klidně i přes SZ. Moc děkuji, budu za to ráda. Protože Dr. mu ani žadné letáky nedal. jen co jsem ted študovala na netu, tak jsem z toho celá 8o :roll: zmatená. Tak fakt nevim co uvařit

• Upravit
14598
31.1.12 21:19

Máš to tam, koukám, ž e dnešní info jsou trošku jiné, než jsme měla já, ale základ je stejný.

Divím se, že pokud mu prokázali začínající dnu, neřeší to hned v počátku lékama… nebo aspoń dietu má nařízenou?

• načítám...
zdenninka
31.1.12 21:38

ne právě ho jen doktor upozornil na to, že je má zvedlé hodnoty. řekl mu nepít alkohol (ten stejně nepije fakt jen když se něco sláví a nebo i ne), nejist vnitřnosti,vepřové a práve nic vic. taky mě to překvapilo, že nic nedostal :nevim:
Jsem manželovi říkala, že at si tam zajde znovu, necha si nabrat krev a at pak porovnaji papíry a uvidí se. pokud se zvedá šup s tím něco dělat.

zitra zkusim projít ješte net abych byla vic v obraze a tobě moc děkuji, protože člověk fakt hned neví.

• Upravit
9044
1.2.12 08:02

Dneska veprove kostky na zampionech a ryze

• načítám...
1649
1.2.12 08:59

Dnes chci dělat sojové kostky na žampionech a zelenině s rýží.
Myslíte, že může soju třináctiměsíční prďola? :nevim:

• načítám...
15054
1.2.12 09:06

dojíme rizoto a k večeři udělám tousty-šunka,sýr

• načítám...
1304
1.2.12 09:08

Dneska fazolová polívka.
Holky zbyl mi v ledničce tvaroh na strouhání, co s ním? Odpoledne budu dělat lipánky, myslíte, že bych ho tam mohla taky přidat? :nevim:

• načítám...
marcela_81
1.2.12 09:22

Manžel má taky dnu. Když jí měl „začínající“, tak taky žádné léky nedostal…až později, když se mu rozjel záchvat. Dr. tehdy říkala, žádné mladé maso (tzn. ryby, kuřecí,…), žádné vnitřnosti, luštěniny. Ale chce to fakt vypozorovat, která potravina mu nedělá dobře.

Dnes tu mam k obědu zbytek bramborovýho salátu a k tomu sekanou. K večeři bude závin se zelím, angl. slaninou a nivou. A zítra bude boršč. :jazyk:

• Upravit
14
1.2.12 09:45

Dnes Losos na grilu a jako příloha brambor zapečený se špenátem a smetanou.

• načítám...
1114
1.2.12 10:07

k obědu játra na pekáči s bramborem k večeři krabí pomazánku a pečivo…pokud nebudu lenošná udělám i nějakou buchtu :)

• načítám...
zdenninka
1.2.12 10:18

tak nakonec peču pudinkáče :)

• Upravit
19692
1.2.12 10:35

Dneska cibulacka a kureci rizecky v syrovem testicku.Delam je poprve snad se povedou :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová