Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
květáková polévka, losos a br.kaše + zel.salát
Příspěvek upraven 01.02.12 v 12:53
michaba83 píše:
Dnes chci dělat sojové kostky na žampionech a zelenině s rýží.
Myslíte, že může soju třináctiměsíční prďola?
já bych soju ročnímu nedala, až tak od 3 let, nedoporučuje se to kvůli obsahu fytoestrogenů…
Kremova kvetakovka s krutonama, test.salat s pecenym kuretem, ovocny salat. k veceri tunakova pomazanka s tvarohem
Nas prcek(2,4r) uz mel sojove maso asi 3×,chutnalo mu.Ale zas tak casto ho nedelam.
veveruskaa píše:michaba83 píše:já bych soju ročnímu nedala, až tak od 3 let, nedoporučuje se to kvůli obsahu fytoestrogenů…
Dnes chci dělat sojové kostky na žampionech a zelenině s rýží.
Myslíte, že může soju třináctiměsíční prďola?
děkuji za informaci ![]()
Klementýnka
Kecalka
dnes v 11:43
To mě taky zajímá, hlásím se do skupiny … konečně se tato tendenci objevila i tady, z diskuse Co uvařit jsem totiž získala dojem, že tady jsou jen skalní zastánci tradiční české komunistické kuchyně …
veveruskaa píše:
dzarunka nechápu![]()
to jsem okopčila z jiné diskuze názor na tuto diskuzi,tak mě napadlo to sem hodit
dzarunka píše:
Klementýnka
Kecalka
To mě taky zajímá, hlásím se do skupiny … konečně se tato tendenci objevila i tady, z diskuse Co uvařit jsem totiž získala dojem, že tady jsou jen skalní zastánci tradiční české komunistické kuchyně …
Všimla jsem si, že dzarunka je jednou z výjimek potvrzující pravdivost mého tvrzení (je Vás asi víc, nemám jména v hlavě) … jinak činím rozdíl mezi tradiční českou kuchyní a tradiční českou komunisticku kuchyní …
Klementýnka píše:dzarunka píše:Všimla jsem si, že dzarunka je jednou z výjimek potvrzující pravdivost mého tvrzení (je Vás asi víc, nemám jména v hlavě) … jinak činím rozdíl mezi tradiční českou kuchyní a tradiční českou komunisticku kuchyní …
Klementýnka
Kecalka
Klementýnka píše:dzarunka píše:Všimla jsem si, že dzarunka je jednou z výjimek potvrzující pravdivost mého tvrzení (je Vás asi víc, nemám jména v hlavě) … jinak činím rozdíl mezi tradiční českou kuchyní a tradiční českou komunisticku kuchyní …
Klementýnka
Kecalka
hele Klementýnko, nechápu o co ti jde
, pokud máš nějaké námitky vůči nějaké diskuzi, tak do ní nelez a nepruď ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat