Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bébka píše:
Dnes noky se zapečeným kuřetem se smetanovou omáčkou, dítě párkyZítra asi bram. knedllíky přelitý slaninou s cibulkou nebo bych měla chuť i na topinky s česnekem
jaky parky kupujes pro dite?
Muž udělal guláš, ale přepepřil, takže dítě mělo kolínka se šunkou.
Monjie píše:Bébka píše:jaky parky kupujes pro dite?
Dnes noky se zapečeným kuřetem se smetanovou omáčkou, dítě párkyZítra asi bram. knedllíky přelitý slaninou s cibulkou nebo bych měla chuť i na topinky s česnekem
jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětský
on skoro nic nejí, tak jsem ráda aspoń za tohle ![]()
Viking píše:
Muž udělal guláš, ale přepepřil, takže dítě mělo kolínka se šunkou.
jj o víkendu mě tady práská adminům a v pondělí mají 2 chody
![]()
Monjie píše:Klementýnka píše:Ty mas vzdycky neco extra:D
U nás bude zeleninová polévka, pak takové malé červené rybky (nevím, jak se jmenují česky, ale fr. jsou to rouget), k tomu čerstvý špenát, malinový ocet a kuskus. Jako zákusek tvaroh s kaštanovým krémem.Asi takto:
http://www.saison.ch/…ttes/detail/
Protože knedlíky s rajskou nebo knedlo vepřo zelo neumím a ani mi to nejede.
K dnešní večeři byl opět čerstvý špenát s kozím sýrem a ořechovým olejem, zeleninová polévka a chleba se sýrem, to je celkem normální, že jo.
sophinka píše:Viking píše:
Muž udělal guláš, ale přepepřil, takže dítě mělo kolínka se šunkou.jj o víkendu mě tady práská adminům a v pondělí mají 2 chody
![]()
![]()
To nikdy! K obědu polívka, k večeři guláš s kolínkama, dítě jen kolínka, no! Teda připouštím, že pak měla trochu zmrzliny, protože si zlomila klíční kost. Tak za odměnu:)
Bébka píše:Monjie píše:jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětskýBébka píše:jaky parky kupujes pro dite?
on skoro nic nejí, tak jsem ráda aspoń za tohle
ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masa ![]()
Viking píše:sophinka píše:To nikdy! K obědu polívka, k večeři guláš s kolínkama, dítě jen kolínka, no! Teda připouštím, že pak měla trochu zmrzliny, protože si zlomila klíční kost. Tak za odměnu:)Viking píše:
Muž udělal guláš, ale přepepřil, takže dítě mělo kolínka se šunkou.jj o víkendu mě tady práská adminům a v pondělí mají 2 chody
![]()
![]()
ježkovi voči jak se jí to stalo?
chůdě malý,naše malá doma fňuká že jí bolí kýla(má pupeční od narození) půjde asi zítra na chyrdu a předpokládám operaci
Monjie píše:Bébka píše:ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masaMonjie píše:jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětskýBébka píše:jaky parky kupujes pro dite?
nejí ![]()
Nedávám mu to každej den, ale něco jíst musí, že?? ![]()
syn šmejdí ve špajzu
tak se ho ptám co hledáš - prej NIC -
a už si to našel ? NE JEŠTĚ NE. po pěti minutách : mami je tady něco k jídlu? šukofleky. a něco jinýho ? chleba …třeba s marmeládou (následuje ksicht) to je moc sladký. tak šunkofleky. následuje odchod do pokojíku
máte to v přímém přenosu ![]()
sophinka píše:
syn šmejdí ve špajzutak se ho ptám co hledáš - prej NIC -
a už si to našel ? NE JEŠTĚ NE. po pěti minutách : mami je tady něco k jídlu? šukofleky. a něco jinýho ? chleba …třeba s marmeládou (následuje ksicht) to je moc sladký. tak šunkofleky. následuje odchod do pokojíku
máte to v přímém přenosu
pockeej on pujde znovu a s baterkou
sophinka píše:Viking píše:ježkovi voči jak se jí to stalo?sophinka píše:To nikdy! K obědu polívka, k večeři guláš s kolínkama, dítě jen kolínka, no! Teda připouštím, že pak měla trochu zmrzliny, protože si zlomila klíční kost. Tak za odměnu:)Viking píše:
![]()
![]()
chůdě malý,naše malá doma fňuká že jí bolí kýla(má pupeční od narození) půjde asi zítra na chyrdu a předpokládám operaci
Jak bych to řekla… Dívala se na přírodopisný dokument o tučňácích. Ještě se jim smála, když jim to klouzalo. A najednou zbuchla z pohovky a bylo, zlomený rovnou nadvakrát.
Zatím se zdá, že to není nic, co by nespravilo sem tam trochu zmrzliny.
Tak vám držím palce!
(mmmm, šunkofleky jsem asi ještě nikdy nedělala, je načase to napravit)
Bébka píše:Monjie píše:nejíBébka píše:ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masaMonjie píše:jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětskýBébka píše:jaky parky kupujes pro dite?
Nedávám mu to každej den, ale něco jíst musí, že??
To ty noky s kuřecím jsou zdravější než ty párky ![]()
MUFICE píše:Bébka píše:To ty noky s kuřecím jsou zdravější než ty párkyMonjie píše:nejíBébka píše:ahaaa a neni lepsi treba spodni stehna nebo nejakej poradnej kus masaMonjie píše:jak kdy, teď to byly nějaký vídeňský minipárečky bez glut., měl taky ty dětskýBébka píše:jaky parky kupujes pro dite?
Nedávám mu to každej den, ale něco jíst musí, že??
to vím taky, to se snad ani nemusí psát
, ale když on to nejí ??
To je na jinou diskusi, pěkně vařte zdravě, já si nějak poradím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat