Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak nakonec žádná buchta, ale nepečený dort malakov. K večeři bude domácí chléb se salámem a sýrem a oblohou
v sobotu kyselá polévka z podmáslí a šterc a dnes hranolky a naložené řízky,k večeři šneci z listového těsta
tak u nás za víkend 3 plechy buchet
fakt to začíná být legrace a pochopitelně jídlo všechno sežraný taky
dzarunka píše:
v sobotu kyselá polévka z podmáslí a šterc a dnes hranolky a naložené řízky,k večeři šneci z listového těsta
jak děláš tu polévku? To zní zajímavě ![]()
sophinka píše:
tak u nás za víkend 3 plechy buchetfakt to začíná být legrace a pochopitelně jídlo všechno sežraný taky
Tak z toho mám taky hrůzu, až kluci povyrostou. Ten starší toho už teď sní víc než my. ![]()
sophinka píše:
tak u nás za víkend 3 plechy buchetfakt to začíná být legrace a pochopitelně jídlo všechno sežraný taky
to je lepší šatit než živit
![]()
mmch já upekla šátečky ze 2 listových těst dnes ráno a už není ani jeden
, já nestihla ani ochutnat ![]()
cimbík píše:sophinka píše:to je lepší šatit než živit
![]()
![]()
mmch já upekla šátečky ze 2 listových těst dnes ráno a už není ani jeden, já nestihla ani ochutnat
o šacení ani nemluv,to není lepší
čtyři holky a 17tiletej kluk
jen ten 13ti letej to je zlato,tomu je to fuk ,co má na sobě
ale zase jí za dva ![]()
makapi píše:dzarunka píše:jak děláš tu polévku? To zní zajímavě
do osolené vody dáš vařit brambory,někdy přidám i celý pepř,bobkový list a nové koření a když brambory změknou tak zaleju podmáslím,přivedu k varu,klepnu vejce a zahustím,komu se zdá málo kyselá tak si ještě kápne ocet
dzarunko podobně se dělá polévka z kyšky. Tu máme moc rádi. Hmm asi kyšku koupíma uvařím ji ![]()
zrovna jsem dodělala zítřejší oběd. Bude kuře na paprice a knedlík. Mám toho na dva dny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Cimbík tak jsem taky dostala bažanta
. takže v tydnu ho odnesu tchanovi at ho upeče pro manžu. Já bažanta moc nemusim
.