Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska pečené kuře plněné zelím s nádivkou a br. kaší. Drak si dá buď s náma a nebo mu udělám míchaná vajíčka ale nevím jestli je už může (má šestnáct měsíců)
slepičí vývar a buď česnečka nebo rajská polévka(možná i obě
)
, kuře na paprice,těstoviny a knedlík ,zapečený květák s bešamelem a sýrem,brambor a francouzské brambory. Buchta drobenková s jablky,poslední dobou na ní ujíždím
po včerejší diskuzy o závinech skusím pravý maďarský tažený tak mi držte palce. Chybí Monjie to je tak dlouho v hradci ?
![]()
Sophinko, to máme podobně, u nás kuřecí vývar se zeleninou a nudlema, obalovaná brokolice a brkaše a zítra kuře na paprice, knedlík musím koupit.
Eliška píše:
Sophinko, to máme podobně, u nás kuřecí vývar se zeleninou a nudlema, obalovaná brokolice a brkaše a zítra kuře na paprice, knedlík musím koupit.
nemusíš knedlík koupit
stačí mít doma trochu mouky a vejce ![]()
No já knedl zkoušela už tolikrát a vždycky to dopadlo blbě. Nejsme knedlíkoví, takže se zas tak nesnažím, tu a tam koupím. Ne že bych se nechtěla naučit, ale musel by si mě vzít někdo do parády.
sophinka píše:
slepičí vývar a buď česnečka nebo rajská polévka(možná i obě)
, kuře na paprice,těstoviny a knedlík ,zapečený květák s bešamelem a sýrem,brambor a francouzské brambory. Buchta drobenková s jablky,poslední dobou na ní ujíždím
po včerejší diskuzy o závinech skusím pravý maďarský tažený tak mi držte palce. Chybí Monjie to je tak dlouho v hradci ?
![]()
Moment, to je plán na týden, doufám! (Instinktivně jsem místo na „citovat“ klikla na „nahlásit“, protože toto… ![]()
U nás bude zeleninová polévka, pak takové malé červené rybky (nevím, jak se jmenují česky, ale fr. jsou to rouget), k tomu čerstvý špenát, malinový ocet a kuskus. Jako zákusek tvaroh s kaštanovým krémem.
Asi takto:
Viking píše:sophinka píše:Moment, to je plán na týden, doufám! (Instinktivně jsem místo na „citovat“ klikla na „nahlásit“, protože toto…
slepičí vývar a buď česnečka nebo rajská polévka(možná i obě)
![]()
to jsem zvědavá,jestli admini shledají můj příspěvek jako závadný
je to na dnešek a tak půlden zítra odpo už budeme hledat jídlo
Eliška píše:
No já knedl zkoušela už tolikrát a vždycky to dopadlo blbě. Nejsme knedlíkoví, takže se zas tak nesnažím, tu a tam koupím. Ne že bych se nechtěla naučit, ale musel by si mě vzít někdo do parády.
Taky ho kupuju, nechce se mi s tím patlat a ještě se modlit, aby mi vykynul a pak nebyl ještě rozvařený. Párkrát jsem dělala bramborový.
MUFICE píše:Eliška píše:Taky ho kupuju, nechce se mi s tím patlat a ještě se modlit, aby mi vykynul a pak nebyl ještě rozvařený. Párkrát jsem dělala bramborový.
já s knedlema taky bojuju - z prášku katastrofa nikdy nenakyne
, chuťově dobrý, ale tuhoš
, ale z droždí to je jiná, ty se mi daří ![]()
cimbík píše:MUFICE píše:já s knedlema taky bojuju - z prášku katastrofa nikdy nenakyneEliška píše:Taky ho kupuju, nechce se mi s tím patlat a ještě se modlit, aby mi vykynul a pak nebyl ještě rozvařený. Párkrát jsem dělala bramborový.
No já knedl zkoušela už tolikrát a vždycky to dopadlo blbě. Nejsme knedlíkoví, takže se zas tak nesnažím, tu a tam koupím. Ne že bych se nechtěla naučit, ale musel by si mě vzít někdo do parády., chuťově dobrý, ale tuhoš
, ale z droždí to je jiná, ty se mi daří
Tak z prášku jsem teda knedlíky ještě nedělala.
co se knedlíků týče dělám tyto a vždycky se povedly, ale vždycky ![]()
MUFICE píše:cimbík píše:Tak z prášku jsem teda knedlíky ještě nedělala.MUFICE píše:já s knedlema taky bojuju - z prášku katastrofa nikdy nenakyneEliška píše:Taky ho kupuju, nechce se mi s tím patlat a ještě se modlit, aby mi vykynul a pak nebyl ještě rozvařený. Párkrát jsem dělala bramborový.
No já knedl zkoušela už tolikrát a vždycky to dopadlo blbě. Nejsme knedlíkoví, takže se zas tak nesnažím, tu a tam koupím. Ne že bych se nechtěla naučit, ale musel by si mě vzít někdo do parády., chuťově dobrý, ale tuhoš
, ale z droždí to je jiná, ty se mi daří
já myslela, že přidávám prášek do pečiva
, zadělávám normálně z mouky, mléka a vajec
Tedy holky, některé vyvařujete přímo hody! To bysme měli na týden! ![]()
Dneska jsem dělala hlívovou polívku, bude i na zítra. Mňam.
Knedlíky taky nedělám, u nás je jím jenom já (zatím). Už teď se děsím toho, až kluci povyrostou a budou je vyžadovat! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat