Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
27.1.12 14:52
mona.k.79 píše:
AHOJ HOLKY, SORRY ŽE VÁM SEM LEZU, ALE JSEM BEZRADNÁ.. dělám zapečený těstoviny a místo šlehačky na vaření, mam tekutou ke šlehání. myslíte že to vadí????? díky moc

já jinou nepoužívám :mrgreen:

• Upravit
4706
27.1.12 14:54
sophinka píše:
mona.k.79 píše:
AHOJ HOLKY, SORRY ŽE VÁM SEM LEZU, ALE JSEM BEZRADNÁ.. dělám zapečený těstoviny a místo šlehačky na vaření, mam tekutou ke šlehání. myslíte že to vadí????? díky moc

takže to neva???? díky mooooooc.. nemám se koho ptát na tyhle věcí… :nevim: :nevim: tak díky :mavam: :mavam:

• načítám...
sophinka
27.1.12 14:57
mona.k.79 píše:
sophinka píše:
mona.k.79 píše:
takže to neva???? díky mooooooc.. nemám se koho ptát na tyhle věcí… :nevim: :nevim: tak díky :mavam: :mavam:

jasně že neva,naopak je to chutnější (tedy taky tučnější ) :mrgreen:

• Upravit
844
27.1.12 14:59

Makarony s kuřecím masem a sýrovo-nivovou omáčkou a gulášovou polívku. Stráááášně se to k sobě hodí ale to je fuk. Hlavně, že se břicha nacpou. :mrgreen:

• načítám...
9887
27.1.12 15:33

Dotaz k haluškám - vždycky jsem je dělala přes struhadlo, ale při stěhování někam zmizelo… Na čem by se daly vyrobit?

• načítám...
15054
27.1.12 15:37
Viking píše:
Dotaz k haluškám - vždycky jsem je dělala přes struhadlo, ale při stěhování někam zmizelo… Na čem by se daly vyrobit?

těsto na prkýnko,nad hrnec a šupat je tam nožem

• načítám...
sophinka
27.1.12 15:38
Viking píše:

těsto dej na talíř a nožem odkrajuj do vařící vody nočky

• Upravit
sophinka
27.1.12 15:39
dzarunka píše:
Viking píše:
těsto na prkýnko,nad hrnec a šupat je tam nožem
:mrgreen: bylas rychlejší
  • Upravit
9887
27.1.12 15:43

Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracné :oops: Ale dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
 (dík:)

• načítám...
1832
27.1.12 16:50

dnes vecer to jisti pizza :lol:

• načítám...
3259
27.1.12 16:53

u nás je dnes uzený a br.kaše :)

• načítám...
50155
27.1.12 17:09
Viking píše:
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracné :oops: Ale dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)

Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé :)

• načítám...
27.1.12 17:40
moc pěkné kéž by šlo něco podobného vymyslet pro kluka :nevim: bude nám za chvíli rok a už ted přemýšlím co malému udělat za dort :?: :?: aby vypadal pěkně a byl chutný sice vím že tomu moc nedá ale aby ho také mohl vím že děti toho v roce také nemůžou
dzarunka píše:
cimbík píše:
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype :nevim:
nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
  • načítám...
15054
27.1.12 17:52
Romana Černá píše:
moc pěkné kéž by šlo něco podobného vymyslet pro kluka :nevim: bude nám za chvíli rok a už ted přemýšlím co malému udělat za dort :?: :?: aby vypadal pěkně a byl chutný sice vím že tomu moc nedá ale aby ho také mohl vím že děti toho v roce také nemůžou
dzarunka píše:
cimbík píše:
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype :nevim:
nerozsype,dělala jsem akorát s krémem

já dělala synovi tento,má rád traktory

• načítám...
11896
27.1.12 17:54

dneska kureci prsa zapecene se syrovou omackou s ryzi :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev