Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:mona.k.79 píše:já jinou nepoužívám
AHOJ HOLKY, SORRY ŽE VÁM SEM LEZU, ALE JSEM BEZRADNÁ.. dělám zapečený těstoviny a místo šlehačky na vaření, mam tekutou ke šlehání. myslíte že to vadí????? díky moc
takže to neva???? díky mooooooc.. nemám se koho ptát na tyhle věcí…
tak díky
![]()
mona.k.79 píše:sophinka píše:takže to neva???? díky mooooooc.. nemám se koho ptát na tyhle věcí…mona.k.79 píše:já jinou nepoužívám
AHOJ HOLKY, SORRY ŽE VÁM SEM LEZU, ALE JSEM BEZRADNÁ.. dělám zapečený těstoviny a místo šlehačky na vaření, mam tekutou ke šlehání. myslíte že to vadí????? díky moc![]()
tak díky
![]()
jasně že neva,naopak je to chutnější (tedy taky tučnější ) ![]()
Makarony s kuřecím masem a sýrovo-nivovou omáčkou a gulášovou polívku. Stráááášně se to k sobě hodí ale to je fuk. Hlavně, že se břicha nacpou. ![]()
Dotaz k haluškám - vždycky jsem je dělala přes struhadlo, ale při stěhování někam zmizelo… Na čem by se daly vyrobit?
Viking píše:
Dotaz k haluškám - vždycky jsem je dělala přes struhadlo, ale při stěhování někam zmizelo… Na čem by se daly vyrobit?
těsto na prkýnko,nad hrnec a šupat je tam nožem
Viking píše:
těsto dej na talíř a nožem odkrajuj do vařící vody nočky
dzarunka píše:Viking píše:těsto na prkýnko,nad hrnec a šupat je tam nožem
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracné
Ale dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)
Viking píše:
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracnéAle dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)
Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé ![]()
dzarunka píše:cimbík píše:nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype
Romana Černá píše:
moc pěkné kéž by šlo něco podobného vymyslet pro klukabude nám za chvíli rok a už ted přemýšlím co malému udělat za dort
![]()
aby vypadal pěkně a byl chutný sice vím že tomu moc nedá ale aby ho také mohl vím že děti toho v roce také nemůžou
dzarunka píše:cimbík píše:nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype
já dělala synovi tento,má rád traktory
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já jinou nepoužívám