Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eliška píše:
Zítra jídelna, zítra k večeři nějaká ta kapustová polívka, jestli objevím recept, snad zbyde i na pátek pro mě k obědu a o víkendu asi kuře, mám na mrazáku dvě, takže nejspíš vývar a prsa se zeleninou naložím, vařené maso asi druhý den na paprice, asi koupím knedl, ty já neumím.
třeba tato vypadá chutně ![]()
http://www.ajina-kucharka.wz.cz/…_ruzicky.htm
Díky moc, spíš tu tvou variantu, slaninu vůbec nepoužívám, to je na nás tučné.
dnes koprovka k obědu, večeře loupák s máslem pro kluky, protože ten můj si vymyslel že budeme stěhovat ložnici že se přesune skříň jenže se musela celá rozšroubovat a znova složit no děs
Vážně miluji sním něco dělat, protože se vždy u toho pohádáme no třeba jen kvůli tomu že to blbě držím ![]()
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype ![]()
rohlíkový koláč,jedeme na víkend pryč,tož je potřeba sdělat zbytky ![]()
adeeelia píše:
rohlíkový koláč,jedeme na víkend pryč,tož je potřeba sdělat zbytky
co to je rohlíkový koláč? slyším fakt poprvé
![]()
Dnes budu vařit bramboračku a švestkové knedlíky s mákem a tvarohem ![]()
MUFICE píše:
Dnes budu vařit bramboračku a švestkové knedlíky s mákem a tvarohem
Mňam mňam mňam ![]()
cimbiku,no to je tady hit ![]()
Ingredience
Rohlíky starsi 4ks a více záleží na formě nebo plechu
Rozšlehané vejce 1 ks
Vegeta
Mléko
Hořčice plnotučná
Kečup -sladký
Salám :polosuchý,tvrdý,šunka…
Nastrouhaný sýr 50 g
Sterilizovaná zelenina :kapie,hrášek,kukuřice…
Rohlíky jemně pokrájíme a pocákáme je mlékem. Potom do nich vlijeme vejce, dochutíme troškou vegety (solí), promícháme a směsí naplníme koláčovou formu vymazanou máslem, uhladíme. Na směs nakapeme horčici a kečup (nemícháme!). Potom naskládáme slabé plátky uzeniny. Na uzeninu dáme sterilovanou zeleninu dle vlastní chuti, kterou zasypeme sýrem. Vložíme do vyhřáté trouby a dáme zapéct. Až nám sýr zrůžoví, máme hotovo!
Podáváme ihned se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Pokud budeme chtít dělat na velký plech, budeme potřebovat cca 8–10 starších rohlíků.
adeeelia píše:
cimbiku,no to je tady hit![]()
Ingredience
Rohlíky jemně pokrájíme a pocákáme je mlékem. Potom do nich vlijeme vejce, dochutíme troškou vegety (solí), promícháme a směsí naplníme koláčovou formu vymazanou máslem, uhladíme. Na směs nakapeme horčici a kečup (nemícháme!). Potom naskládáme slabé plátky uzeniny. Na uzeninu dáme sterilovanou zeleninu dle vlastní chuti, kterou zasypeme sýrem. Vložíme do vyhřáté trouby a dáme zapéct. Až nám sýr zrůžoví, máme hotovo!
Rohlíky starsi 4ks a více záleží na formě nebo plechu
Rozšlehané vejce 1 ks
Vegeta
Mléko
Hořčice plnotučná
Kečup -sladký
Salám :polosuchý,tvrdý,šunka…
Nastrouhaný sýr 50 g
Sterilizovaná zelenina :kapie,hrášek,kukuřice…
Podáváme ihned se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Pokud budeme chtít dělat na velký plech, budeme potřebovat cca 8–10 starších rohlíků.
jé díky, hned si to opíšu ![]()
cimbík píše:
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype
ahoj, na emiminu je hkac a ta takový dcerce dělala, jen nevím, kde má fotky. Když tak jí napiš SZ a tím,ž e jsem tě na ni odkázala já.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat