Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dzaruko máš pěkné dortíky
Syn bude mít za 14 dní narozky, tak mu chci upéct cheesecake s nějakým ovocem.
MUFICE píše:Viking píše:Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracnéAle dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)
Přišlo mi, že to těsto je na to moc tekuté. No, nešlo mi to. Každopádně jsem těsto nakonec protlačila přes (úplně nový) plastový odkapávač na příbory. Možná je to barbarské, ale výsledek vynikající a velice věrohodný
Pro nás s bryndzou, pro dceru s jemným kozím sýrem.
Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělí
Jinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima ![]()
Viking píše:MUFICE píše:Přišlo mi, že to těsto je na to moc tekuté. No, nešlo mi to. Každopádně jsem těsto nakonec protlačila přes (úplně nový) plastový odkapávač na příbory. Možná je to barbarské, ale výsledek vynikající a velice věrohodnýViking píše:Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracnéAle dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)Pro nás s bryndzou, pro dceru s jemným kozím sýrem.
přiznej,že se ti s tím prostě nechtělo patlat
![]()
petjuska90 píše:
Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělíJinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima
nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
Holky prosím,jak na brynzu do k haluškám.. koupit, udělat?
Vůbec nevím a ráda bych je udělala klasicky než s uzeným a se zelím.
Sophinka: Však to nepopírám:) Ostatně nejsem zrovna vzor všech hospodyněk. Ale fungovalo to!
Mikajelka píše:
Holky prosím,jak na brynzu do k haluškám.. koupit, udělat?Vůbec nevím a ráda bych je udělala klasicky než s uzeným a se zelím.
Já normálně koupila brynzu, hodila ji rozouskovanou do misky a na to sypala uvařené halušky. Pomalu se rozpouštěla, pak jsem to jen zamíchala.
mimochodem k haluškám strašně ráda dělám vepřové na kousky(může být i kuřecí) pak cibuli,rajčata,papriky,orestovat,podusit přidat rajský protlak. Nakonec na trošce oleje spražím sladkou papriku (jemně aby nebyla hořká) a zahustím s tím tu směs .
my dnes karbanátky s bramborem a ještě zbyly tak je nechám na neděli
tak ty těstoviny zapečený, byly mastný jako pr..
ale to je vždycky to mletý.. nechápu
mona.k.79 píše:
tak ty těstoviny zapečený, byly mastný jako pr..ale to je vždycky to mletý.. nechápu
Co si člověk neumele sám…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat