Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
27.1.12 18:00

a tenhle jsem stahla z netu a mám ho v plánu :think:

• načítám...
50161
27.1.12 18:02

Dzaruko máš pěkné dortíky :palec: Syn bude mít za 14 dní narozky, tak mu chci upéct cheesecake s nějakým ovocem.

• načítám...
9887
27.1.12 18:19
MUFICE píše:
Viking píše:
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracné :oops: Ale dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)
Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé :)

Přišlo mi, že to těsto je na to moc tekuté. No, nešlo mi to. Každopádně jsem těsto nakonec protlačila přes (úplně nový) plastový odkapávač na příbory. Možná je to barbarské, ale výsledek vynikající a velice věrohodný :mrgreen: Pro nás s bryndzou, pro dceru s jemným kozím sýrem.

• načítám...
946
27.1.12 18:57

Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělí :-D Jinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima :-(

• načítám...
sophinka
27.1.12 19:40
Viking píše:
MUFICE píše:
Viking píše:
Hmm, tomu jsem se snažila tak trochu vyhnout, připadá mi to děsně pracné :oops: Ale dobře, dám na vás. Jestli budem bez večeře, přijdu si sem stěžovat!
(dík:)
Tak já bych ty malé halušky nakrájela na prkénku nožem, je to rychlé :)
Přišlo mi, že to těsto je na to moc tekuté. No, nešlo mi to. Každopádně jsem těsto nakonec protlačila přes (úplně nový) plastový odkapávač na příbory. Možná je to barbarské, ale výsledek vynikající a velice věrohodný :mrgreen: Pro nás s bryndzou, pro dceru s jemným kozím sýrem.

přiznej,že se ti s tím prostě nechtělo patlat :lol: :lol: :lol:

• Upravit
sophinka
27.1.12 19:43
petjuska90 píše:
Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělí :-D Jinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima :-(

nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami

• Upravit
844
27.1.12 19:47

Holky prosím,jak na brynzu do k haluškám.. koupit, udělat? :nevim: Vůbec nevím a ráda bych je udělala klasicky než s uzeným a se zelím.

• načítám...
9887
27.1.12 19:47

Sophinka: Však to nepopírám:) Ostatně nejsem zrovna vzor všech hospodyněk. Ale fungovalo to!

• načítám...
9887
27.1.12 19:49
Mikajelka píše:
Holky prosím,jak na brynzu do k haluškám.. koupit, udělat? :nevim: Vůbec nevím a ráda bych je udělala klasicky než s uzeným a se zelím.

Já normálně koupila brynzu, hodila ji rozouskovanou do misky a na to sypala uvařené halušky. Pomalu se rozpouštěla, pak jsem to jen zamíchala.

• načítám...
sophinka
27.1.12 19:56

mimochodem k haluškám strašně ráda dělám vepřové na kousky(může být i kuřecí) pak cibuli,rajčata,papriky,orestovat,podusit přidat rajský protlak. Nakonec na trošce oleje spražím sladkou papriku (jemně aby nebyla hořká) a zahustím s tím tu směs .

• Upravit
3968
27.1.12 20:04

my dnes karbanátky s bramborem a ještě zbyly tak je nechám na neděli

• načítám...
2551
27.1.12 20:13

zítra k obědu španělský ptáček s rýží :mavam:

• načítám...
4706
27.1.12 20:16

tak ty těstoviny zapečený, byly mastný jako pr.. :,( ale to je vždycky to mletý.. nechápu

• načítám...
9887
27.1.12 20:19
mona.k.79 píše:
tak ty těstoviny zapečený, byly mastný jako pr.. :,( ale to je vždycky to mletý.. nechápu

Co si člověk neumele sám…

• načítám...
615
27.1.12 20:42

Dnes brokolicová polévka a špagety carbonara… :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí