Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak u nás hranolky a rybí prsty z aljašský tresky a jako dezert kříšťálový dortík Mňam mňam
Tak k večeři jsem dělala noky se špenátem, kuřecím masem a žampiony ![]()
Dostali jsme bažanta, máte nějaký tip? Většinou jsem ho dělala na zelenine s vařenými bramborami, ale mám chuť na změnu ![]()
Kamarádka se zrovna nedávno rozplývala, že bažanta potřela hořčicí a medem a byl výborný!
my máme polívku zeleninovou za včera a vařím koleno až bude měké tak se hezky zapeče v troubě a k tomu brambory nebo kaši.
Dnes zapečené brambory s pohankou, kysaným zelím a uzeným masem. A možná upeču nějakou buchtu.
U nás bude špenátový salát s kozím sýrem jako předkrm a jako hlavní jídlo čerstvá ryba (treska), dýňová kaše a rýže.
Včera jsem pekla mandlovou bábovku z pohankový mouky, takže to bude zákusek pro zákuskuchtivé.
ahojky tak mi máme dneska zelnou polévku ze včera a špenát,uzené maso a bram.knedlík
včera jsme měli salám v těstíčku a štouchanej brambor
Včera byla oslava, syn měl 18, dcera bude mít ve středu 3, byl dortík (od mojí mamky), já jsem uvařila čočkovou polívku (ideální na oslavu
) a krůtí guláš s těstovinami, dneska jsme ze zbytku guláše udělala bramborový a je teda mňam.
dnes jsme dojídali vepřové na moravance s domácím knedlíkem, peču chleba a na večer udělám buchtu
francouzské brambory, zeleninová polévka s krupicí, domácí chléb s tuňákovou pomazánkou a nějaká buchta ![]()
bramborové knedlíky se špekem salátek s mozarelou, rajčaty a okurkou a ze včera dortík ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat