Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělíJinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima
¨holky, dáte ověřený rec. na halušky??
a ještě jak na fazolovou polívku - z malých fazolí.
Příspěvek upraven 27.01.12 v 22:06
petjuska90 píše:sophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
Tak já konečně uvařila ten květák co se na něj chystám od pondělíJinak tam mám na zítra vyndané kuřecí řízky a nějak nevím co s nima
laktozu chápu,ale zmlsanost ne
je to ňamka
a řízky rychlovka? ? mě trvají celý dopoledne ![]()
sophinka píše:Mě to přijde hned obalím hodim do fritaku a je hotovo !!! Jo to on neji syrovy omacky rejzi testoviny,… a takhle bych mohla pokracovat jeste dlouhopetjuska90 píše:laktozu chápu,ale zmlsanost nesophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
je to ňamka
a řízky rychlovka? ? mě trvají celý dopoledne
petjuska90 píše:sophinka píše:Mě to přijde hned obalím hodim do fritaku a je hotovo !!! Jo to on neji syrovy omacky rejzi testoviny,… a takhle bych mohla pokracovat jeste dlouhopetjuska90 píše:laktozu chápu,ale zmlsanost nesophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
je to ňamka
Pro mě je to taky patlačka a smažené doma ted už pár let nevaříme. Z řízků dělám čínu, chilli con carne, kuřecí guláš, plněné kapsy nebo přírodní řízky zapečené třeba s Nivou.
Marau píše: ¨holky, dáte ověřený rec. na halušky??a ještě jak na fazolovou polívku - z malých fazolí.
Příspěvek upraven 27.01.12 v 22:06
Já dělala tyhle: http://www.apetitonline.cz/…brynzou.html (a většinou je dobré vzít si k srdci i něco z diskuse pod receptem)
petjuska90 píše:sophinka píše:Mě to přijde hned obalím hodim do fritaku a je hotovo !!! Jo to on neji syrovy omacky rejzi testoviny,… a takhle bych mohla pokracovat jeste dlouhopetjuska90 píše:laktozu chápu,ale zmlsanost nesophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
je to ňamka
friťák je jasnej ,ale to obalování ![]()
sophinka píše:petjuska90 píše:friťák je jasnej ,ale to obalovánísophinka píše:Mě to přijde hned obalím hodim do fritaku a je hotovo !!! Jo to on neji syrovy omacky rejzi testoviny,… a takhle bych mohla pokracovat jeste dlouhopetjuska90 píše:laktozu chápu,ale zmlsanost nesophinka píše:Hezky recept ale bohuzel manzel ma alergii na laktozu…takze smetana u nas nevede… a hlavne je zmlsanej…asi skoncim zase u bramborove kase s rizkama…alespon si da i mala a je to rychlovka !!petjuska90 píše:nakrájej je na kostičky (myslím ,že pro 4 členou rodinu stačí dvě až tři) nakrájej cibulku, a nastrouhej mrkev a celer. Orestuj cibuli,přidej celer a mrkev a nakonec maso. Osol,opepři,přidej sojovou omáčku a podus s vodou.(někdy i krájím petrželku) Až je zelenina i maso měkké(což je chvilka ) naleju smetanu a zahustím. Poživatelné je to s těstovinami,rýží i bramborami
je to ňamka
To obalování jsem taky nesnášela, i když jsem vždycky dělala tak 4 řízky. Ted obaluju max. kapra na Vánoce ![]()
Kde kupujete brynzu? Máme tu Kauf a Hypku ale nenašla jsem to tam, hledala jsem u mléčnách a sýrových výrobků a nic. Ani ženská co tam dělá mi neporadila.. ![]()
petjuska90 píše:
To me zrovna vubec nevadi…
asi záleží,kolik toho obaluješ
3 řízky a 3 kg řízků je rozdíl
Tak to urcite… dnes sem delala kvetak a bylo ho mooooc a to uz me taky nebavilo ale 4 rizky me netrapej…
Tak dneska k obedu Gulašová polévka a na veceri a nedelni obed veprove a kurecí rizky.....a jeste se chystam na jablecnou buchtu.
Guláš a pokus o domácí houskovej knedl, pokud mě nepřemůže lenost tak bábovka a pro mě asi kuskusoto s kuřecím a zeleninkou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat