Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes a zitra kuře na paprice. Myslela jsem že jsem si vyndala kuřeci roladu a oni tyo byly čtvrtky
. Tak manžel včera stehýnko jako řizek s br. kaší a ze zbytku kuře na paprice. To s dcerou milujem.
chtěla bych poprosit o nějaký osvdčený recept na kuskus - nejlépe s masem (nejlépe krůtím). Děkuji ![]()
Holky, mám ty krupky namočené přes noc teď fakt marně hledám, jak dlouho cca vařit. Chci jimi nadstavit rizoto - čili vaří se stejně dlouho jako rýže nebo dýl??
Marau píše:
Holky, mám ty krupky namočené přes noc teď fakt marně hledám, jak dlouho cca vařit. Chci jimi nadstavit rizoto - čili vaří se stejně dlouho jako rýže nebo dýl??
já to nikdy nestopovala,podle chuti no ![]()
Podle toho, jaké krupky, třeba perličky se vaří velmi rychle, ty házím do vývaru na 8 minut asi. Krupky obecně miluju!!!
Dzarunko, dík za tip na tu kapustičkovou polívku, je hotová a moc dobrá - kapustičky, brambory na kostičky, rozmačkané, bílý pepř a trochu smetany a ňam!
AHOJ HOLKY, SORRY ŽE VÁM SEM LEZU, ALE JSEM BEZRADNÁ.. dělám zapečený těstoviny a místo šlehačky na vaření, mam tekutou ke šlehání. myslíte že to vadí????? díky moc
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat