Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes hovězí vývar z pupku,malá k obědu opečenou cuketu na oliv.oleji s kaší,zítra zapečené těstoviny,nemám lasagne,tak udělám boloňskou,smíchám s vrtulkama a zaliju bešamelem s čedarem… ![]()
Marau píše:
dnes zbytky, zítra hlady![]()
U nas v patek hlady bude tatinek, jedeme s Gitkou do Hradce ![]()
Dneska vepřové ala bažant, br. knedlik a zelí
zitra já s dcerkou bramborový gulaš.
Levandulko děkuji za receptík na americkou buchtu, dnes jsem ji s malou pekla a moc dobrá ![]()
U nás dnes v plánu obalovanej květák s bramborem.
Leč člověk míní a květák se rozvařil, takže z něj krémová polívka a z brambor kaše s párkem.
u nás dnes smažený hermelín a hranolky. zítra květákový mozeček s bramborem
Dnes jsem taky dělala americkou buchtu a je fakt dobrá ![]()
veveruskaa píše:Zizalka píše:veveruskaa píše:To jsme na tom stejně. Potřebovala bych něco jednoduchého bez masa, ale nic mě nenapadá. To bude tím, že toho doma moc nemám.
a já vůbec nevím co dneska![]()
, nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
no nakonec jsem v mrazáku našla knedlík, tak byl knedlík s vajíčkem na pánvi, malá měla kuřecí, brambor, mrkev, brokolici…
- jo a pokoušela jsem se vařit ty zelené fazolky, ale to byl smrad, zvedl se mi kufr a letělo to z hrnce pryč, pak jsem to nemohla vyvětrat, fuj
Tak ty my zase můžeme, dělám je k masu jako přílohu ![]()
MUFICE píše:veveruskaa píše:Zizalka píše:veveruskaa píše:To jsme na tom stejně. Potřebovala bych něco jednoduchého bez masa, ale nic mě nenapadá. To bude tím, že toho doma moc nemám.
a já vůbec nevím co dneska![]()
, nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
no nakonec jsem v mrazáku našla knedlík, tak byl knedlík s vajíčkem na pánvi, malá měla kuřecí, brambor, mrkev, brokolici…
- jo a pokoušela jsem se vařit ty zelené fazolky, ale to byl smrad, zvedl se mi kufr a letělo to z hrnce pryč, pak jsem to nemohla vyvětrat, fuj
Tak ty my zase můžeme, dělám je k masu jako přílohu
nojo já je „normálně“ taky můžu, ale teď to fakt nešlo…asi už to nebudu ani zkoušet, až po porodu ![]()
cimbík píše:
Dnes bramboračka, lívance a jahody se smetanou
mňamm, bych si taky dala ![]()
cimbík píše:
Dnes bramboračka, lívance a jahody se smetanou
já chci takyyyyy
mňáááám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem ukuchtila na večeři rajskou ve verzi pro dítě, a těstoviny a bude to mít malá i zítra na oběd. A já budu asi opět hlady.