Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
neděle - vepř.panenka na medu s fazolkama + gratinované brambory
večeře - losos na másle + rýže se zeleninou
dnes - tunák s krájenými rajčaty + špagety
já s Vojťulkou špenát s vajíčkem a bramborem a jak přijede táta z práce tak si vyžádal smažený hermelín a hranolky
Zítra asi halušky se zelím a prcoš ještě špenát
michaba83 píše:
já s Vojťulkou špenát s vajíčkem a bramborem a jak přijede táta z práce tak si vyžádal smažený hermelín a hranolkyZítra asi halušky se zelím a prcoš ještě špenát
U nas to je presne naopak tedka tlacim zeli s haluskami a zitra bude spenat s vajickem+brambor a zeleninova polivka ![]()
Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:41
my máme dneska špenátovou polívku. Koukám, že špenát je v kurzu! ![]()
velká porce salátu - ledový salát, mrkev, losos, quinoa, oliváč, citron, kopr
Miňulka píše:
jak děláte salát z kysaného zelí, poslední dobou bych se po něm utloukla
Já nevím přesně byla jsem na návštěvě a bylo mi naservírováno až pod nos - ale byla tam zelí, cibule, křen, jablko a potom asi i citrón. Víc nic jsem v tom neidentifikovala. Vše za syrového stavu, křen nastrouhaný, jablka a cibule na kostičky.
Monjie píše:
udelam na veceri spenatovou polevku s parmezanem mnam:D
Vitej ve spenatovem klubu ![]()
Klementýnka píše:
velká porce salátu - ledový salát, mrkev, losos, quinoa, oliváč, citron, kopr
můžu se zeptat co je quinoa ![]()
jinač špenátu zdar. Jindy tady fičí čočka ![]()
Quinoa je výborná obilovina bez glutenu, něco jako kuskus, dávám ji do salátů, podává se jako příloha, dají se tím zahušťovat polévky, na obilovinu má dost bílkovin, viz obrázek a krátké info:
U nás dnes ryba na porku a mrkvi s rýží a zítra oběd z jídelny svíčková s knedlíkem a ještě nám zbyla květáková polévka.
Jé, to je ale inspirativní diskuse!
U nás pečená zelenina (lilek, cuketa, brambory, cibule, papriky apod.) s jogurtovým dipem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat