Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a to koleno, teď slyším pořád, asi ho taky budu muset naplánovat,ale drahý na to moc není, tak jedno větší koleno na 4 osoby, aby si každý dal kousek a nebylo nám blbě ![]()
Napada Vas jak vymyslet nejaky fajn recept z podkovy kapra? vali se mi na mrazacku od vanoc:) diky napadl me akorat upect na korenove zelenine s tymianem k tomu klasicky brambor. Ma nekdo lepsi napad? btw. mam ho nalozit do mleka?
Já kapra dávám do mléka a citrónu jen když smrdí bahnem.Letos byli super,tak jsem jen ráno naložila do citrónu.
Taja pokud ten kapr nesmrdí tak se to u nás normálně ráno pokape pořádně citrónem nechá se to uležet a večer to jen obalím ![]()
mě nedávno zaujal tento recept na mmb, mám chuť ho zkusit, taky jsme měli 2 balíčky kapra v mrazáku, jeden už padl na opakování vánočních řízků a druhý uvidíme, jinak taky kapeme citronem a solíme, většinou víc nepotřebují a letos byli úžasní
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
já kapra dávám do octové utěrky, ne že by mi smrděl kapr, ale aby nenačichla lednice a kapr vzájemně ![]()
taky to udrží čerstvost - letos jsem kuchala kapry ve čtvrtek večer a smažila až v sobotu navečer a pohoda ![]()
jinak u nás změna - dneska jsme byli půl dne pryč, tak vařili Číňani a já měla M16
něco jako Osmero chutí s rýží a dobrota!
Holky,jdu si pro radu,kdyz chci delat roladu z veproveho,co je nejlepsi??Kyta??
Pajule22 píše:
hodně se dělá ze špičky pěknýho bůčku
saracenka píše:Pajule22 píše:hodně se dělá ze špičky pěknýho bůčku
No bucek my prave nepapáme ![]()
Pajule22 píše:saracenka píše:No bucek my prave nepapámePajule22 píše:hodně se dělá ze špičky pěknýho bůčku
ani my ne ..ani roládu ,ale dneska to zrovna říkala teta..já jen opravdu pěknou krkovičku a kýtu a kotletu někdy ,je dost suchá ..pokud jste na libový ,asi to zkus podle sebe
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat