Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zapečené brambory co dům dal a byl docela štědrý - šunka, slanina, cibule, česnek, rajče, tymián a smetana, jo a sýt
a babi dělá dole jahodové knedlíky, takže máme na dneska a zítra vystaráno ![]()
u nás dnes kuřecí stehna pečná na nádivce. To byla bašta. Mňam.
a gulášová polívka.
michaba83 píše:
u nás dnes kuřecí stehna pečná na nádivce. To byla bašta. Mňam.
a gulášová polívka.
jak děláš gulášovku?mě z toho vždy vznikne br guláš ![]()
tentokrát mi zbyl guláš co jsme měli v týdnu, tak jsem dala vařit nakrájené brambory, do toho ten guláš, naředit a dochutit. Mlaskali jsme u toho.
Jinak tajný rychlý tip.
párek na cibulce + brambor zalít vodou a dochutit gulášovou polívkou ze sáčku (to je rychlovka pro přítele) ale celkem chutná ![]()
Tak ym dneska pivovarský tokán a bramboráky ale já to jim jen s bramborem
a včera jsme dělala dort ze zakysaný smetany a piškotů pro staršího k narozeninám a na zítra uvařim základ na slepičí polévku.
Tak veprova rolada se povedla
prcek si mlaskal
A pritel snad bude vecer taky mlaskat ![]()
Zitra mam v planu delat bud zapecene palacinky se spenatem,nebo ryzovy nakyp…prijde mi,ze ted jime jen samy maso a maso,tak to chce trochu zmenu.
Dneska rajska polivka pecene kur.stehna+ brrkase .Zitra halusky s hlavkovym zelim ![]()
michaba83 píše:
Jinak tajný rychlý tip.
párek na cibulce + brambor zalít vodou a dochutit gulášovou polívkou ze sáčku (to je rychlovka pro přítele) ale celkem chutná
tohle si dělá rád manžel ![]()
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve baleni
mam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka ![]()
Monjie píše:
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve balenimam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka
co listové šátečky s tvarohovou náplní? s rozinkama a citronovou kůrou, žloutkem a osladit? a nemáš ani žádný kompot? nebo plechovku ovoce? ![]()
zeleninová směs s kuřecím masem a s rýží a okurkový salát-vařil manžel ![]()
veveruskaa píše:Monjie píše:co listové šátečky s tvarohovou náplní? s rozinkama a citronovou kůrou, žloutkem a osladit? a nemáš ani žádný kompot? nebo plechovku ovoce?
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve balenimam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka
satecky? a ty udelam jak? s tim bude zarucene strasny srani, ja tak nerada pecu
![]()
tak nakonec klasickej strudl s tvarohem z druheho pomazanka s tunakem a prdim na to:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pro velký úspěch znova zeleninová hustá polévka a pak slepičí vývar,kuřecí kousky s nivovou omajdou a asi k tomu pečený brambor, masové kuličky s bramborem ,zelný salát, štrůdl. na zítra připravuji zapečený květák s bešamelem,spoustou sýra