Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
22.1.12 10:55

pro velký úspěch znova zeleninová hustá polévka a pak slepičí vývar,kuřecí kousky s nivovou omajdou a asi k tomu pečený brambor, masové kuličky s bramborem ,zelný salát, štrůdl. na zítra připravuji zapečený květák s bešamelem,spoustou sýra

• Upravit
2904
22.1.12 11:58

zapečené brambory co dům dal a byl docela štědrý - šunka, slanina, cibule, česnek, rajče, tymián a smetana, jo a sýt :-) a babi dělá dole jahodové knedlíky, takže máme na dneska a zítra vystaráno :-D

• načítám...
1649
22.1.12 12:01

u nás dnes kuřecí stehna pečná na nádivce. To byla bašta. Mňam.
a gulášová polívka.

• načítám...
saracenka
22.1.12 12:03
michaba83 píše:
u nás dnes kuřecí stehna pečná na nádivce. To byla bašta. Mňam.
a gulášová polívka.

jak děláš gulášovku?mě z toho vždy vznikne br guláš :mrgreen:

• Upravit
1649
22.1.12 12:14

tentokrát mi zbyl guláš co jsme měli v týdnu, tak jsem dala vařit nakrájené brambory, do toho ten guláš, naředit a dochutit. Mlaskali jsme u toho.

Jinak tajný rychlý tip.
párek na cibulce + brambor zalít vodou a dochutit gulášovou polívkou ze sáčku (to je rychlovka pro přítele) ale celkem chutná :oops:

• načítám...
59395
22.1.12 12:15

Tak ym dneska pivovarský tokán a bramboráky ale já to jim jen s bramborem :lol: a včera jsme dělala dort ze zakysaný smetany a piškotů pro staršího k narozeninám a na zítra uvařim základ na slepičí polévku.

• načítám...
9044
22.1.12 12:24

Tak veprova rolada se povedla :) prcek si mlaskal :D A pritel snad bude vecer taky mlaskat :)
Zitra mam v planu delat bud zapecene palacinky se spenatem,nebo ryzovy nakyp…prijde mi,ze ted jime jen samy maso a maso,tak to chce trochu zmenu.

• načítám...
19692
22.1.12 12:28

Dneska rajska polivka pecene kur.stehna+ brrkase .Zitra halusky s hlavkovym zelim ;)

• načítám...
1101
22.1.12 12:58

Kuřecí vývar ze včera a zapékané těstoviny

• načítám...
14598
22.1.12 13:48
michaba83 píše:
Jinak tajný rychlý tip.
párek na cibulce + brambor zalít vodou a dochutit gulášovou polívkou ze sáčku (to je rychlovka pro přítele) ale celkem chutná :oops:

tohle si dělá rád manžel :mrgreen:

• načítám...
23033
22.1.12 14:20

Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve baleni :zed: mam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka :zed:

• načítám...
17010
22.1.12 14:43
Monjie píše:
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve baleni :zed: mam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka :zed:

co listové šátečky s tvarohovou náplní? s rozinkama a citronovou kůrou, žloutkem a osladit? a nemáš ani žádný kompot? nebo plechovku ovoce? :think:

• načítám...
3968
22.1.12 14:46

zeleninová směs s kuřecím masem a s rýží a okurkový salát-vařil manžel :dance:

• načítám...
23033
22.1.12 15:14
veveruskaa píše:
Monjie píše:
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve baleni :zed: mam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka :zed:
co listové šátečky s tvarohovou náplní? s rozinkama a citronovou kůrou, žloutkem a osladit? a nemáš ani žádný kompot? nebo plechovku ovoce? :think:

satecky? a ty udelam jak? s tim bude zarucene strasny srani, ja tak nerada pecu :zed: :lol:

tak nakonec klasickej strudl s tvarohem z druheho pomazanka s tunakem a prdim na to:D

• načítám...
3950
22.1.12 16:20
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí