Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:veveruskaa píše:Monjie píše:co listové šátečky s tvarohovou náplní? s rozinkama a citronovou kůrou, žloutkem a osladit? a nemáš ani žádný kompot? nebo plechovku ovoce?
Nevite co s tvarohem? nasla jsem dve balenimam doma jenom listove testo ale zas zadny ovoce, jenom jablka
satecky? a ty udelam jak? s tim bude zarucene strasny srani, ja tak nerada pecu
tak nakonec klasickej strudl s tvarohem z druheho pomazanka s tunakem a prdim na to:D![]()
normalne rozvalis testo, nakrajis na ctverce, doprostred napln, rohy spojis k sobe, potres zloutkem a je to, zadny velky srani ![]()
saracenka píše:
peču bábovku s kakaem a cmrndla jsem tam trošku rumíka
sarance takze to bude opila babofka:D
dnes vařila babička rizoto a zítra bude rajská s hovězím masem, těstoviny a knedl
ještě musím něco upéct, ale nevím co - rodina by chtěla kynuté buchty, ale do těch se mi nechce ![]()
já pekla Americkou buchtu a k večeři udělala pomazánku ze salámu
Monjie píše:saracenka píše:sarance takze to bude opila babofka:D
peču bábovku s kakaem a cmrndla jsem tam trošku rumíka
sophinka píše:
americká buchta? to je co
buchta s jablky a vlaš. ořechy (možné i mandle)
Jinak jsem recept dostala od kamarádky a je výborná
levandulko mohla bych poprosit recept na tu americkou buchtu
. Jablka i ořechy mám ![]()
Jinak nám dneska vařila babička. Bramborovej salát a kuřecí řízky. A já na zitra podle přáni dcery čočka, vajičko a kyselá okurka.
holky, máte některá zkušenosti s touto buchtou???
http://www.recepty.cz/…iny-rezy-926
marně jsem se snažila udělat aspoň trochu kompaktní těsto. Pořád bylo jako drobenka. Nakonec jsem ho do plechu nadrobila a udusala, snad to bude jedlé, Ale kde udělali soudruzi z NDR chybu??
Marau píše:
holky, máte některá zkušenosti s touto buchtou??? marně jsem se snažila udělat aspoň trochu kompaktní těsto. Pořád bylo jako drobenka. Nakonec jsem ho do plechu nadrobila a udusala, snad to bude jedlé, Ale kde udělali soudruzi z NDR chybu??
já myslím,že podle popisu to je správně
sophinka píše:Marau píše:já myslím,že podle popisu to je správně
holky, máte některá zkušenosti s touto buchtou??? marně jsem se snažila udělat aspoň trochu kompaktní těsto. Pořád bylo jako drobenka. Nakonec jsem ho do plechu nadrobila a udusala, snad to bude jedlé, Ale kde udělali soudruzi z NDR chybu??
držela jsem se ho. ![]()
Marau píše:sophinka píše:držela jsem se ho.Marau píše:já myslím,že podle popisu to je správně
jj myslím tím,že to tak asi mělo být to těsto-jako drobenka
sophinka píše:Marau píše:jj myslím tím,že to tak asi mělo být to těsto-jako drobenkasophinka píše:držela jsem se ho.Marau píše:já myslím,že podle popisu to je správně
No asi jo, ale teda voní úžasně a myslím, že ji sežerem
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat