Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:Monjie píše:jo to můžousophinka píše:Holky muzou michat, loupat brambory, klepat rizecky:D nebo aspon umyt nadobi a uklidit kuchyn.Monjie píše:jo mňam ..... ještě kdyby zo uvařil někdo pro mě
sophinko:) mnam!,ale od rána tady řvu ať si uklidí pokojíky a nějak se to míjí účinkem
![]()
Tak dokud neuklidej, nehnou se z domu:) btw. no nakonec je to jejich bordel ![]()
Dneska luxusní snídaně - manža udělal oka se slaninou, k tomu topinku. Oběd - domácí hrachovka a gnocchi zapečené s kuřecím, cibulí a protlakem. Koláč by taky bodl, ale spíš budu odpočívat, bacily útočí, a manžela pošlu s kočárem ven.
masinko: no to je uzasny,ale ja bych si osobne topinku se slaninou dat k snidani nemohla:)
u nás k obědu br. kaše a kuř. řízečky v sýrovém těstíčku, mrkvový salát, možná ještě udělám tu fazolovou polévku, ale to spíš jako na večeři a rozhodně to nebude jíst manžel, no a pořád tápu, co upéct, jablek je dost, tak možná ty hraběnčiny nebo tu drobenku,máte někdo recept na tu s jablkama?
U nás vepřový kostky na žampionech, rýže a knedl. Odpo oslava u našich, takže žranice, a zítra oběd u tchánovců ![]()
nakonec pohodička
já vytvořila polévku,obalila řízky a upekla buchtu (jablka strouhal šimon) manžel okrájel brabory na kaši a dan usmažil řízky ![]()
Bábovka hotová, jen při vyklepávání se mi roztrhla ![]()
ale určitě se po ní zapráší i tak ![]()
Kuřecí prsíčka s římským kmínem, olivami a citrónem, brambůrky, mrkev, červená řepa a cuketa vařená v páře
dnes kuřecí vývar, hranolky s kotletou a hořčicovo-kečupový sos a šopský salát
tak předně díky za inspiraci na polévku ze zelených fazolek, udělala jsem ji trošku na zkoušku, ochutnala jsem a je fakt výborná, dala jsem porci babi a dědovi a mně zbyla porce k večeři, brzy zopakuji
sýrové řízečky měli též úspěch, prce s manželem si pochutnali a teď jsem dopekla jablíčkovou buchtu s citronovou polevou
a u nás konečně taky chumelí, bohužel to asi nevydrží,ale sníh to je ![]()
U nás kuřecí prsa alá gyros
a teď jsem dopekla margotkovou buchtu.Zítra bude kačena se zelim
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat