Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
21.1.12 10:56
sophinka píše:
Monjie píše:
sophinka píše:
Monjie píše:
sophinko:) mnam!
jo mňam ..... ještě kdyby zo uvařil někdo pro mě :mrgreen:
Holky muzou michat, loupat brambory, klepat rizecky:D nebo aspon umyt nadobi a uklidit kuchyn.
jo to můžou :lol: ,ale od rána tady řvu ať si uklidí pokojíky a nějak se to míjí účinkem :mrgreen: :mrgreen:

Tak dokud neuklidej, nehnou se z domu:) btw. no nakonec je to jejich bordel :lol:

• načítám...
5358
21.1.12 11:05

Dneska luxusní snídaně - manža udělal oka se slaninou, k tomu topinku. Oběd - domácí hrachovka a gnocchi zapečené s kuřecím, cibulí a protlakem. Koláč by taky bodl, ale spíš budu odpočívat, bacily útočí, a manžela pošlu s kočárem ven.

• načítám...
23033
21.1.12 11:11

masinko: no to je uzasny,ale ja bych si osobne topinku se slaninou dat k snidani nemohla:)

• načítám...
2904
21.1.12 11:35

u nás k obědu br. kaše a kuř. řízečky v sýrovém těstíčku, mrkvový salát, možná ještě udělám tu fazolovou polévku, ale to spíš jako na večeři a rozhodně to nebude jíst manžel, no a pořád tápu, co upéct, jablek je dost, tak možná ty hraběnčiny nebo tu drobenku,máte někdo recept na tu s jablkama?

• načítám...
1297
21.1.12 12:25

U nás vepřový kostky na žampionech, rýže a knedl. Odpo oslava u našich, takže žranice, a zítra oběd u tchánovců :dance:

• načítám...
1649
21.1.12 12:59

u nás chro chro ptáci :mrgreen:
a tvarohová bábovka v troubě

• načítám...
55
21.1.12 13:03

U nás koule z mletého plněná Patrika + rajská a knedl :jazyk:

• načítám...
sophinka
21.1.12 13:12

nakonec pohodička :mrgreen: já vytvořila polévku,obalila řízky a upekla buchtu (jablka strouhal šimon) manžel okrájel brabory na kaši a dan usmažil řízky :pankac:

• Upravit
1649
21.1.12 13:29

Bábovka hotová, jen při vyklepávání se mi roztrhla :nevim:
ale určitě se po ní zapráší i tak ;)

• načítám...
17010
21.1.12 13:59

španělští ptáci s rýží :)

• načítám...
Klementýnka
21.1.12 14:29

Kuřecí prsíčka s římským kmínem, olivami a citrónem, brambůrky, mrkev, červená řepa a cuketa vařená v páře

• Upravit
1101
21.1.12 14:40

dnes kuřecí vývar, hranolky s kotletou a hořčicovo-kečupový sos a šopský salát

• načítám...
2904
21.1.12 14:54

tak předně díky za inspiraci na polévku ze zelených fazolek, udělala jsem ji trošku na zkoušku, ochutnala jsem a je fakt výborná, dala jsem porci babi a dědovi a mně zbyla porce k večeři, brzy zopakuji

sýrové řízečky měli též úspěch, prce s manželem si pochutnali a teď jsem dopekla jablíčkovou buchtu s citronovou polevou

a u nás konečně taky chumelí, bohužel to asi nevydrží,ale sníh to je :pankac:

• načítám...
5misa6
21.1.12 15:05

U nás kuřecí prsa alá gyros :-D a teď jsem dopekla margotkovou buchtu.Zítra bude kačena se zelim

• Upravit
5misa6
21.1.12 15:14

Bubaku,a to jsi mě jako nepozvala?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport