Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Miňulka píše:
no sýrový řízečky jsou taky z ňaděr, ty nakrájím na menší jako medailonky, lehce osolím a posypu kari kořením, rozšlehám vejce, trochu mléka, soli a toho kari(nemusí být), hustota něco jako na palačinky, do toho zamíchám na jemno strouhaný sýr, oplácám v tom to maso a pečeme na oleji, fakt je to moc dobrý
Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre ![]()
gorina píše:Miňulka píše:Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre
no sýrový řízečky jsou taky z ňaděr, ty nakrájím na menší jako medailonky, lehce osolím a posypu kari kořením, rozšlehám vejce, trochu mléka, soli a toho kari(nemusí být), hustota něco jako na palačinky, do toho zamíchám na jemno strouhaný sýr, oplácám v tom to maso a pečeme na oleji, fakt je to moc dobrý
Omlouvám se, když hustota jako na palačinky, tak do vajíčka s mlékem i trochu hladké mouky samozřejmě a pak přidat sýr ![]()
Pajule22 píše:
Tak jsem vyndala kytu a budu delat tu roladu s br.kasi
Paji, já myslím, že s kýty by to mělo být o.k. my děláváme hovězí, většinou na Nový rok a to je ze zadního, tudíž taky libový - suchý, ale ono se to rozřeže, naklepe a pak naplní, takže tam hodně dělá ta náplň,u nás se splný namazat hořčicí, potřít míchanými vejce a na to steril paprika a párek a zavinout
Miňulka píše:gorina píše:Omlouvám se, když hustota jako na palačinky, tak do vajíčka s mlékem i trochu hladké mouky samozřejmě a pak přidat sýrMiňulka píše:Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre
O.k.dik pres tzden to asi udelam ![]()
U nás dneska budou žampióny portobello plněné cuketou a ovčím sýrem. Rýže a brokolice v páře. A jako předkrm ledový salát s losoem.
špenát s bramborem a vejce a pokud manžel udělá, tak sýrová polívka.
Já mám dnes uvařeno vepřové na houbách s domácím houskovým knedlíkem…musím přiznat že mi s tím pomáhala tchýně ptz já měla včer den blbec takže by se to asi nedalo jíst…takhle je to NAMKA !!! A po víkendu se budu těšit na obalovaný květák s brambůrkem !!! Nevíte někdo kde ho mají ted v akci ???
Tak jsem sama doma:D musim zpracovat listove testo, takze udelam struuudlicek, cockovou polevku a k veceri buffala wings a Gitce bramborove noky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat