Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
22.1.12 08:32
Miňulka píše:
no sýrový řízečky jsou taky z ňaděr, ty nakrájím na menší jako medailonky, lehce osolím a posypu kari kořením, rozšlehám vejce, trochu mléka, soli a toho kari(nemusí být), hustota něco jako na palačinky, do toho zamíchám na jemno strouhaný sýr, oplácám v tom to maso a pečeme na oleji, fakt je to moc dobrý :-)

Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre :roll:

• načítám...
9044
22.1.12 08:59

Tak jsem vyndala kytu a budu delat tu roladu s br.kasi :)

• načítám...
5misa6
22.1.12 08:59

Dnes zelí a kačena.

• Upravit
5misa6
22.1.12 09:00

Dnes zelí a kačena.

• Upravit
2904
22.1.12 09:07
gorina píše:
Miňulka píše:
no sýrový řízečky jsou taky z ňaděr, ty nakrájím na menší jako medailonky, lehce osolím a posypu kari kořením, rozšlehám vejce, trochu mléka, soli a toho kari(nemusí být), hustota něco jako na palačinky, do toho zamíchám na jemno strouhaný sýr, oplácám v tom to maso a pečeme na oleji, fakt je to moc dobrý :-)
Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre :roll:

Omlouvám se, když hustota jako na palačinky, tak do vajíčka s mlékem i trochu hladké mouky samozřejmě a pak přidat sýr :-D

• načítám...
2904
22.1.12 09:09
Pajule22 píše:
Tak jsem vyndala kytu a budu delat tu roladu s br.kasi :)

Paji, já myslím, že s kýty by to mělo být o.k. my děláváme hovězí, většinou na Nový rok a to je ze zadního, tudíž taky libový - suchý, ale ono se to rozřeže, naklepe a pak naplní, takže tam hodně dělá ta náplň,u nás se splný namazat hořčicí, potřít míchanými vejce a na to steril paprika a párek a zavinout

• načítám...
19692
22.1.12 09:14
Miňulka píše:
gorina píše:
Miňulka píše:
Minulko prosim te tam se do toho testicka nedava zadna mouka?Jen vajicko+mouka+syr.Pochopila jsem to dobre :roll:
Omlouvám se, když hustota jako na palačinky, tak do vajíčka s mlékem i trochu hladké mouky samozřejmě a pak přidat sýr :-D

O.k.dik pres tzden to asi udelam ;)

• načítám...
Klementýnka
22.1.12 09:18

U nás dneska budou žampióny portobello plněné cuketou a ovčím sýrem. Rýže a brokolice v páře. A jako předkrm ledový salát s losoem.

• Upravit
saracenka
22.1.12 10:20

dneska karboše s kaší a čočková polévka

• Upravit
17955
22.1.12 10:25

Bramboračka a kuřecí stehýnka s rýží a okurkový salát.

• načítám...
14598
22.1.12 10:26

špenát s bramborem a vejce a pokud manžel udělá, tak sýrová polívka.

• načítám...
946
22.1.12 10:30

Já mám dnes uvařeno vepřové na houbách s domácím houskovým knedlíkem…musím přiznat že mi s tím pomáhala tchýně ptz já měla včer den blbec takže by se to asi nedalo jíst…takhle je to NAMKA !!! A po víkendu se budu těšit na obalovaný květák s brambůrkem !!! Nevíte někdo kde ho mají ted v akci ???

• načítám...
11896
22.1.12 10:32

dneska bude nedelni klasika - pecene kure + brambory ;)

• načítám...
23033
22.1.12 10:35

Tak jsem sama doma:D musim zpracovat listove testo, takze udelam struuudlicek, cockovou polevku a k veceri buffala wings a Gitce bramborove noky

• načítám...
15054
22.1.12 10:47

čočka,vejce,párek,kyselá okurka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport