Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2904
22.1.12 20:48

Na Hraběnčiny řezy mám též recept, nekoukala jsem,ale přijde mi povědomý, max. mám celou kostku tuku a 500g mouky, ono občas záleží na tom jaká je mouka nebo jak jsou velká vejce, pokud mi to nejde dohromady kápnu trochu mléka :-D alemyslím, že si pochutnáte tak jako tak, jablíčka nemají nikdy chybu

• načítám...
14598
22.1.12 20:51
Miňulka píše:
Na Hraběnčiny řezy mám též recept, nekoukala jsem,ale přijde mi povědomý, max. mám celou kostku tuku a 500g mouky, ono občas záleží na tom jaká je mouka nebo jak jsou velká vejce, pokud mi to nejde dohromady kápnu trochu mléka :-D alemyslím, že si pochutnáte tak jako tak, jablíčka nemají nikdy chybu

už to tu ještě lehce teplé požírám :lol: a je to luxus :D

• načítám...
17010
22.1.12 21:26
sophinka píše:
americká buchta? to je co :mrgreen:

americká buchta
já někdy nedávám kakao a místo něho čokoládu nalámanou na kousky (většinou jsem tak likvidovala mikuláše a velikonoční zajíce, které u nás nikdo nejí ;) ), dávám míň cukru a míň oleje a dolívám ten olej mlíkem ;) , přišlo mi to hodně mastné a sladké…, jo a někdy dávám aji rum :mrgreen: teda max 2 lžíce ;)

• načítám...
PetkaK
23.1.12 08:36

Sobota - kuřecí nebo vepřové řízky se šťouchanými brambory, salát z kyselého zelí, jako dezert frgály, medovník aj. (oslava narozenin).

Neděle - kuřecí nudličky na kari s hranolky + české buchty.

Dnes - filet z bramborem a nějaký kompot.

• Upravit
5misa6
23.1.12 08:52

Dneska žampionova polévka.

• Upravit
12604
23.1.12 09:41

Špagety s kuřecím masem, cibulkou, žampiony a rajčatovou omáčkou. Okořeněné oregánem. Včera se mi to nějakým zázračným způsobem podařilo uvařit tak na 3-4 dny, tak mám vystaráno :palec: ;)

• načítám...
9044
23.1.12 10:35

Tak dneska dojime veprovou roladu k tomu brambory a vecer budu delat ryzovy nakyp :)

• načítám...
10975
23.1.12 10:40

my dneska bramborový guláš :lol:

• načítám...
14598
23.1.12 10:42

Dnes zbytky, někteří rajskou s kendlíkem (bez masa) a je tam ejště 1 porce špenátu s bramborem

• načítám...
2551
23.1.12 10:58
cimbík píše:
dnes vařila babička rizoto a zítra bude rajská s hovězím masem, těstoviny a knedl
ještě musím něco upéct, ale nevím co - rodina by chtěla kynuté buchty, ale do těch se mi nechce :oops:

tak jsem ty buchty nakonec udělala a voníííííí :jazyk:

• načítám...
2480
23.1.12 11:12
cimbík píše:
cimbík píše:
dnes vařila babička rizoto a zítra bude rajská s hovězím masem, těstoviny a knedl
ještě musím něco upéct, ale nevím co - rodina by chtěla kynuté buchty, ale do těch se mi nechce :oops:

Ještě tak aby smrděly… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsou aspoň s tvarohem? :P

• načítám...
23033
23.1.12 11:14

cibulacka a spagety co dum dal takze slanina, rajce,olivy a rajsky protlak posypane balkanem diteti bez balkanu:D

a co zas zejtra? :zed: :zed:

Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:03

• načítám...
2551
23.1.12 11:15
Zizalka píše:
cimbík píše:
cimbík píše:

Ještě tak aby smrděly… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsou aspoň s tvarohem? :P

jasně, že s tvarohem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2904
23.1.12 12:00

jak děláte salát z kysaného zelí, poslední dobou bych se po něm utloukla

• načítám...
1101
23.1.12 12:01
zdenninka píše:
levandulko mohla bych poprosit recept na tu americkou buchtu :kytka: . Jablka i ořechy mám :)

Americká buchta
4 vejce
1 hrnek cukru
2 hrnky pol. mouky
1/2 lžičky skořice
1 lžička kakaa
1 prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje

Vše promíchat těsto je hustší tak na vymazaný a vysypaný plech natřít, na to na kostičky jablka, vlašský ořech a mandle (my máme rádi bez mandlí)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová