Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2551
24.1.12 10:56
bjetuschka píše:
cimbík píše:
bjetuschka píše:
Holky, poradíte mi? (Ale nesmíte se mi smát :mrgreen: ) Nějaký dobroty se zakysanou smetanou? ;)
těsto na piškot rozetřít na plech, na to rozlít uvařený pudink, dát péct, po upečení potřít 2zakysanými smetanami (můžeš vmíchat 2lžíce cukru) a posypat skořicí - je to mňamka ;)
No super, pudingu máme taky habaděj, tak to aspoň spotřebuju :palec: Kolik pytlíčků pudingu tam mám dát?

vařím normálně dle návodu 1/2 litru mléka a 1 pudink (pudink nesladím, celkově je to sladké dost)

• načítám...
23033
24.1.12 11:05

A me nikdo neporadil :,(

• načítám...
2551
24.1.12 11:09
Monjie píše:
A me nikdo neporadil :,(

nesmutni :mrgreen: , dohledala jsem s čím chceš pomoct a nějak mě nic extra nenapadá - většinou jsem kapra dusila na másle se zeleninou :nevim:

• načítám...
50155
24.1.12 11:16
Monjie píše:
Jak pecete kapra? aby to mohlo i 20mesiocni dite?

Na másle s kmínem na pánvi nebo na sucho v troubě, ono i tak to pustí dost tuku :)

• načítám...
23033
24.1.12 11:17

jojojoo! obalila jsem v mouce dala pod nej maslo posypala tymianem a do mraz.korenove zeleniny dala nove koreni a bobkovy list podlila stavou ze 3citronu, no snad to bude jedle:D

• načítám...
Jenika
24.1.12 11:27

Ještě k té zakysané smetaně. Piškot (3,10,10 - vejce, cukr, mouka, půlku sáčku kypřícího prášku. Naleju na velký plech. Po upečení rozpůlím na dvě části. Ušlehám šlehačku a do ní zakysanou smetanu. Na piškot dám ovoce, kydnu větší část dávky šlehač +zakys. , položím druhou část piškotu a namažu zbytek směsi. Nahoru nastrouhám čokoládu. Nechat pár hod. uležet.

• Upravit
439
24.1.12 11:28

tak u nás dnes brokolicová polévka a canelloni plněné kuřecím masem :P

• načítám...
23033
24.1.12 12:04

Whow, tak madam slupla kapra jako malinu!:D

• načítám...
11896
24.1.12 12:05

smazak.. :mavam:

• načítám...
2551
24.1.12 12:06
Monjie píše:
Whow, tak madam slupla kapra jako malinu!:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
Klementýnka
24.1.12 12:44

Já dneska nemám na vaření náladu ani čas, musím se učit, obědvám sama, tak jsem sáhla do své železné zásoby, vytáhla již hotovou v bioobchodě zakaoupenou brokolicovou polévku značky LIMA, nasekala do ní olivové tofu, aby byly nějaké bílkoviny, a je to.

• Upravit
7276
24.1.12 12:57

tyjo a kde se dá sehnat olivové tofu? :palec:

• načítám...
17010
24.1.12 13:05
Zizalka píše:
veveruskaa píše:
a já vůbec nevím co dneska :roll: :zed: , nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
To jsme na tom stejně. Potřebovala bych něco jednoduchého bez masa, ale nic mě nenapadá. To bude tím, že toho doma moc nemám.

no nakonec jsem v mrazáku našla knedlík, tak byl knedlík s vajíčkem na pánvi, malá měla kuřecí, brambor, mrkev, brokolici…

• jo a pokoušela jsem se vařit ty zelené fazolky, ale to byl smrad, zvedl se mi kufr a letělo to z hrnce pryč, pak jsem to nemohla vyvětrat, fuj
  • načítám...
Klementýnka
24.1.12 16:42
adeeelia píše:
tyjo a kde se dá sehnat olivové tofu? :palec:

V bioobchodu, je fakt moc dobrý, výrazné, mají ještě bazalkové … z obalu jsem zjistila, že to je německý výrobek.

• Upravit
14598
24.1.12 17:28

dnes zbytky, zítra hlady :mrgreen: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport