Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bjetuschka píše:cimbík píše:No super, pudingu máme taky habaděj, tak to aspoň spotřebujubjetuschka píše:těsto na piškot rozetřít na plech, na to rozlít uvařený pudink, dát péct, po upečení potřít 2zakysanými smetanami (můžeš vmíchat 2lžíce cukru) a posypat skořicí - je to mňamka
Holky, poradíte mi? (Ale nesmíte se mi smát) Nějaký dobroty se zakysanou smetanou?
Kolik pytlíčků pudingu tam mám dát?
vařím normálně dle návodu 1/2 litru mléka a 1 pudink (pudink nesladím, celkově je to sladké dost)
Monjie píše:
A me nikdo neporadil
nesmutni
, dohledala jsem s čím chceš pomoct a nějak mě nic extra nenapadá - většinou jsem kapra dusila na másle se zeleninou ![]()
Monjie píše:
Jak pecete kapra? aby to mohlo i 20mesiocni dite?
Na másle s kmínem na pánvi nebo na sucho v troubě, ono i tak to pustí dost tuku ![]()
jojojoo! obalila jsem v mouce dala pod nej maslo posypala tymianem a do mraz.korenove zeleniny dala nove koreni a bobkovy list podlila stavou ze 3citronu, no snad to bude jedle:D
Ještě k té zakysané smetaně. Piškot (3,10,10 - vejce, cukr, mouka, půlku sáčku kypřícího prášku. Naleju na velký plech. Po upečení rozpůlím na dvě části. Ušlehám šlehačku a do ní zakysanou smetanu. Na piškot dám ovoce, kydnu větší část dávky šlehač +zakys. , položím druhou část piškotu a namažu zbytek směsi. Nahoru nastrouhám čokoládu. Nechat pár hod. uležet.
tak u nás dnes brokolicová polévka a canelloni plněné kuřecím masem ![]()
Já dneska nemám na vaření náladu ani čas, musím se učit, obědvám sama, tak jsem sáhla do své železné zásoby, vytáhla již hotovou v bioobchodě zakaoupenou brokolicovou polévku značky LIMA, nasekala do ní olivové tofu, aby byly nějaké bílkoviny, a je to.
Zizalka píše:veveruskaa píše:To jsme na tom stejně. Potřebovala bych něco jednoduchého bez masa, ale nic mě nenapadá. To bude tím, že toho doma moc nemám.
a já vůbec nevím co dneska![]()
, nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
no nakonec jsem v mrazáku našla knedlík, tak byl knedlík s vajíčkem na pánvi, malá měla kuřecí, brambor, mrkev, brokolici…
adeeelia píše:
tyjo a kde se dá sehnat olivové tofu?
V bioobchodu, je fakt moc dobrý, výrazné, mají ještě bazalkové … z obalu jsem zjistila, že to je německý výrobek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat