Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
cimbík píše:
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype
nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
dzarunka píše:cimbík píše:nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
Holky, nepekly jste některá dort „panenku“ - napadlo mě udělat piškotový korpus bábovku, nadvakrát podélně proříznou a promazat. Do středu dát barbie a z marcipánu jí udělat sukni přes ten korpus....., co vy na to? Myslíte, že tu bábovku rozříznu, že se nerozsype
krásný
dneska byly krůtí plátky na houbách a rýže s pohankou
dzarunko jsi šikulka!!! Fakt nádhrný!
![]()
adelia rohlíkový koláč taky vůbec neznám, určitě vyzkouším, díky za tip ![]()
dzarunka píše:cimbík píše:nerozsype,dělala jsem akorát s krémem
Jé, ten dort vypadá fakt pěkně ![]()
saracenka píše:
včera jsem dělala ty hranolky v troubě ,ježiš to byl hnus
Aspon to máš dietní
Ještě, že hranolky doma nejíme ![]()
brkaše+kuřecí paličky s jarní cibulkou a okurkový salát
holky díky,ale žádné velké umění
ale snažím se ![]()
Holky, jak na krupky? Na obalu není návod a vím, že by se měly nějak namáčet.
Krupkama myslím kroupy - perličky
Marau píše:
Holky, jak na krupky? Na obalu není návod a vím, že by se měly nějak namáčet.Krupkama myslím kroupy - perličky
já namáčím přes noc,ale myslím si,že je to jedno,čím menší doba namáčení,tím déle budeš vařit
dzarunka píše:Marau píše:já namáčím přes noc,ale myslím si,že je to jedno,čím menší doba namáčení,tím déle budeš vařit
Holky, jak na krupky? Na obalu není návod a vím, že by se měly nějak namáčet.Krupkama myslím kroupy - perličky
když to bude přes noc, jak dlouho pak vařit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat