Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a já vůbec nevím co dneska
, nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
veveruskaa píše:Hromnice píše:určitě, proč ne?
holky dotaz-mámj tu z neděle uvařeno směs z vepřového masa se zeleninou a s rýží-můžu to dát do mrazáku
děkuju ![]()
U nás svíčková, poprvé se s ní patlám se vším všudy včetně karamelizování cukru apod. Trochu se děsím, jak to dopadne.
Dneska nevařím, jedeme do Ikey, tak si tam dám kuličky s bramborem za 20 Kč ![]()
veveruskaa píše:
a já vůbec nevím co dneska![]()
, nevím na co mám chuť a na co bych měla chuť nemám ingredience…
To jsme na tom stejně. Potřebovala bych něco jednoduchého bez masa, ale nic mě nenapadá. To bude tím, že toho doma moc nemám.
MUFICE píše:
Dneska nevařím, jedeme do Ikey, tak si tam dám kuličky s bramborem za 20 Kč
Já je jednou ochutnala a nechápala jsem, co je na tom jídle tak úžasného. Mně to teda dokonce vůbec nechutalo, takže to dojedl chlap. ![]()
I když cena je dobrá…
Zizalka píše:MUFICE píše:
Dneska nevařím, jedeme do Ikey, tak si tam dám kuličky s bramborem za 20 KčJá je jednou ochutnala a nechápala jsem, co je na tom jídle tak úžasného. Mně to teda dokonce vůbec nechutalo, takže to dojedl chlap.
I když cena je dobrá…
A nám zase jo, akorát by tam nemusela být ta brusinková marmeláda ![]()
Hromnice píše:
holky dotaz-mámj tu z neděle uvařeno směs z vepřového masa se zeleninou a s rýží-můžu to dát do mrazáku
jasne, ze muzes:)ale dala bych do krabicek zvlast ryzi a zvlast maso:) ![]()
Holky, poradíte mi? (Ale nesmíte se mi smát
) Nějaký dobroty se zakysanou smetanou? ![]()
bjetuschka píše:
Holky, poradíte mi? (Ale nesmíte se mi smát) Nějaký dobroty se zakysanou smetanou?
těsto na piškot rozetřít na plech, na to rozlít uvařený pudink, dát péct, po upečení potřít 2zakysanými smetanami (můžeš vmíchat 2lžíce cukru) a posypat skořicí - je to mňamka ![]()
cimbík píše:bjetuschka píše:těsto na piškot rozetřít na plech, na to rozlít uvařený pudink, dát péct, po upečení potřít 2zakysanými smetanami (můžeš vmíchat 2lžíce cukru) a posypat skořicí - je to mňamka
Holky, poradíte mi? (Ale nesmíte se mi smát) Nějaký dobroty se zakysanou smetanou?
No super, pudingu máme taky habaděj, tak to aspoň spotřebuju
Kolik pytlíčků pudingu tam mám dát?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat