Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klementýnka píše:
Quinoa je výborná obilovina bez glutenu, něco jako kuskus, dávám ji do salátů, podává se jako příloha, dají se tím zahušťovat polévky, na obilovinu má dost bílkovin, viz obrázek a krátké info:http://www.karite.cz/…-p-2230.html
děkuji za info ![]()
Viking píše:
Jé, to je ale inspirativní diskuse!
U nás pečená zelenina (lilek, cuketa, brambory, cibule, papriky apod.) s jogurtovým dipem.
Mňam, mňam … to mám moc ráda …
Viking píše:
U nás pečená zelenina (lilek, cuketa, brambory, cibule, papriky apod.) s jogurtovým dipem.
Ahoj, co přesně myslíš tím dipem? Omlouvám se za blbej dotaz, ale fakt nevim, co si pod tím mám představit - asi nějakou zálivku? ![]()
Ahaa a jak se to přesně udělá? Já umim akorát jogurt + hořčice + pepř a sůl (to dělávám k čočce se zeleninou) ![]()
Viking píše:
Mnam, to bych si dala, mám to ráda jako přílohu k masu ![]()
bjetuschka píše:
Ahaa a jak se to přesně udělá? Já umim akorát jogurt + hořčice + pepř a sůl (to dělávám k čočce se zeleninou)
http://www.skutecnachut.cz/…pu-a-omacek/
nemusi to byt nutne z hellmans staci jogurt:D
Holky, help.
Udělala jsem hromadu těsta na bramborovej knedl, že je naflákám do mrazáku. Hrnec brambor, asi půl kila hrubý mouky a dvě vejce. Udělala jsem zkušebně jednu šišku, a hrooozně ve vodě nabyla, rozblemcala se a rozpadla. Čeho tam můžu mít moc nebo málo? Nebo jsem to prostě jen vaříla dlouho?
crazzi píše:
Holky, help.
Udělala jsem hromadu těsta na bramborovej knedl, že je naflákám do mrazáku. Hrnec brambor, asi půl kila hrubý mouky a dvě vejce. Udělala jsem zkušebně jednu šišku, a hrooozně ve vodě nabyla, rozblemcala se a rozpadla. Čeho tam můžu mít moc nebo málo? Nebo jsem to prostě jen vaříla dlouho?
Těžko říct, jak dlouho si ten knedl hnětala? Při dlouhé hnětení těsto řídne......
cimbík píše:Těžko říct, jak dlouho si ten knedl hnětala? Při dlouhé hnětení těsto řídne......
Deset minut? Než jsem z tý hromady vytvořila kompaktní těsto ![]()
Deset minut? Než jsem z tý hromady vytvořila kompaktní těsto
tak to není moc, to je divný, já má
m většinou tak 3/4kg brambor a odhadem 350-400g mouky (nebo mouka s krupicí), dvě vejce a lžíci octa a vychází to tak akorát ![]()
K večeři bylo italské houbové rizito. Výborné, myslela jsem si, že mi zbyde na zítřejší oběd, ale manžel vylízal celý kastrol.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat