Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás knedlíková premiéra, dělala jsem tyhle http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?… a už asi kupovaný nechcem, povedly se a z pekárny ani pracný nejsou ![]()
Tak jsem se zastyděla a udělala aspoň jogurtové řízečky a okurkový salát…
Viking píše:
Tak jsem se zastyděla a udělala aspoň jogurtové řízečky a okurkový salát…
to se teda stydíš málo
protože si nás nepozvala
obzvlášť mě ,když mě hlásíš adminům
![]()
sophinka píše:Viking píše:to se teda stydíš málo
Tak jsem se zastyděla a udělala aspoň jogurtové řízečky a okurkový salát…protože si nás nepozvala
obzvlášť mě ,když mě hlásíš adminům
![]()
Podivej se milá zlatá, jestli máš pocit, že za tohle stresování slušnejch lidí opravdickejma knedlíkama a vyváření jak pro celou školu v přírodě si nezasloužíš nahlásit, tak to se šeredně pleteš. Nelidský vaření jsem jasně viděla hned vedle sprostýho nadávání a projevů rasismu na blacklistu!
Ok, zítra bude risotto podle Pana Cuketky, jdu někam sehnat dobrej parmezán. ![]()
Ale rozmysli si dobře, kam tohle povede!
Vepřové na moravance a domácí kynutý houskový knedlík. Dělala jsem poprvé a povedl se ale jak pak vypadala má kuchyň a já, no to bych nepřála nikomu vidět
ted už je naštěstí čistá i já
A zbylo i na zítra. Knedlíků bylo 6 tak tři jsem dala do mrazáku. Jo a chlapovy jsem řekla že zas může přijít abych udělala domácí ![]()
Chtěla bych udělat nějakou buchtu ale došla mi mouka zbyla mi jen hladká to asi nemáte nějaký recept s hladkou co?
Zrovna dělám s hladkou mouku, nedávno mě zaujala, tak jí zkouším. ![]()
250 g Héry, 200 g čokolády na vaření, 1 hrnek cukru, 1,5 hrnku hladné mouky, hrnek mléka, 2 vejce, přášek do pečiva, vanilkový cukr.Kokosová náplň: 250 g kokosu, 1 Salko, vejce.
POSTUP PŘÍPRAVY
Héru a rozlámanou čokoládu rozpustíme ( v mikrovlnce nebo na sporáku) a necháme trochu vychladnout. Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme mléko, mouku s práškem do pečiva. Přidáme rozpuštěnou čokoládu. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na kokosovou náplň smícháme kokos ze salkem a vejcem. Tvoříme kuličky velikosti vlašského ořechu ( těsto je lepivé, proto jsem namáčela ruce do vody) a pokládáme na těsto. Pečeme při 200°C cca 25-30 minut. Necháme do druhý dne uležet ,řezy jsou vlačnější( první den se drolí, ale je taky dobrá). Recept mám ze stránek : apetitonline.cz , ale je trochu upravený ![]()
Makapi děkuji za recept ale to zas nemám to salko, ale opíšu si ji a určitě někdy vyzkouším zkusím prohledat net.
makapi píše:
Zrovna dělám s hladkou mouku, nedávno mě zaujala, tak jí zkouším.![]()
250 g Héry, 200 g čokolády na vaření, 1 hrnek cukru, 1,5 hrnku hladné mouky, hrnek mléka, 2 vejce, přášek do pečiva, vanilkový cukr.Kokosová náplň: 250 g kokosu, 1 Salko, vejce.
POSTUP PŘÍPRAVY
Héru a rozlámanou čokoládu rozpustíme ( v mikrovlnce nebo na sporáku) a necháme trochu vychladnout. Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme mléko, mouku s práškem do pečiva. Přidáme rozpuštěnou čokoládu. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na kokosovou náplň smícháme kokos ze salkem a vejcem. Tvoříme kuličky velikosti vlašského ořechu ( těsto je lepivé, proto jsem namáčela ruce do vody) a pokládáme na těsto. Pečeme při 200°C cca 25-30 minut. Necháme do druhý dne uležet ,řezy jsou vlačnější( první den se drolí, ale je taky dobrá). Recept mám ze stránek : apetitonline.cz , ale je trochu upravený
že bych zajela na kávičku
![]()
Zajeď, zrovna je v troubě a určitě bude báječná! Akorát se má nechat odležet do druhého dne a zítra čekáme návštěvu. Jestli zbyde, tak dám vědět!
![]()
makapi píše:
Zajeď, zrovna je v troubě a určitě bude báječná! Akorát se má nechat odležet do druhého dne a zítra čekáme návštěvu. Jestli zbyde, tak dám vědět!![]()
mno mno bylo by nás víc žravých
![]()
my máme od včera perník a zítra budu péct šátečky z listového těsta ![]()
My na zítra s kamarádama plánuje francouzské odpoledne, budou šneci a fr. sýry a paštiky. Takže si myslím, že buchta zbyde pro víc strávníků ![]()
dnešní oběd zeleninová polívka, smažený celer, brambor, domácí tatarka
Tak jsem buchtu trošku připálila, protože jsem zrovna kojila!
Ale není to nic hrozného, snad to nebude na škodu. ![]()
makapi píše:
Tak jsem buchtu trošku připálila, protože jsem zrovna kojila!![]()
Ale není to nic hrozného, snad to nebude na škodu.
jestli jen trošku, tak se neboj, ono se to slupne i tak, pokud se cukruje, tak se to schová ![]()
U nás dnes zeleninová polévka, karbanátky a brambor. Na večeři mám nachystané chlebíčky na zapečení do trouby.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat