Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky nejaka rada co mam udelat z mleteho masa? krom krom karbanatku.. ![]()
S.a.n.y6444 píše:
holky nejaka rada co mam udelat z mleteho masa? krom krom karbanatku..
Podle toho, co je to za maso:) Třeba lasagne.
S_h_a_n_i_e píše:Hromnice píše:Tak to je dobrá shoda.
zbytek hrachové polévky a buřtgulášTaky máme hrachovku a buřtguláš. Manžel si ho vyžádal
Viking píše:S.a.n.y6444 píše:Podle toho, co je to za maso:) Třeba lasagne.
holky nejaka rada co mam udelat z mleteho masa? krom krom karbanatku..
směs na špagety,hambáč,sekaná
musaka
sophinka píše:Viking píše:směs na špagety,hambáč,sekanáS.a.n.y6444 píše:Podle toho, co je to za maso:) Třeba lasagne.
holky nejaka rada co mam udelat z mleteho masa? krom krom karbanatku..musaka
spagety nee to jsme meli dva dny zpet..a mam mlete veprove..
MUFICE píše:bjetuschka píše:Zkoušela jsem ten tvůj recept a je to vynikající
Už jsem to tu jednou psala, ale moc mi to chutná, tak se opakujuŠpagety s tuňákem, cibulí a rajčaty. Tentokrát jsem ale přidala ještě rajčatovej protlak, takže je to více omáčkový a okořenila jsem to lépe (kromě soli ještě oregáno) než minule. A i jsem koupila lepšího tuňáka, ono je to hned znát, ikdyž se to tepelně zpracovává…
Místo protlaku jsem tam dala krájená rajčata z plechovky.
Jééé, tak to mě těší, fakt
Jsem ráda, že chutnalo. Já mám tyhle rychlý a jednoduchý recepty nejradši. Taky se tady občas inspiruju ![]()
dnes u nás jitrnicový prejt bram.a zelí pol. zeleninova zitra neco lehkeho jeste nevim co?
dneska měl Petřík k obědu mléčkou rýži, k večeři jsme si udělali s manželem kuř. prsa s listovým špenátem a smetanou se špagetami, mňam a zítra prejt s bramborem a malej bude mít to co mi dnes k večeři
No,vytahla jsem vecer megakure,takze dneska pecena stehynka a kridylka s ryzi a ze zbytku kure na paprice.
Takze do nedele by melo byt vystarano ![]()
boloňský špagety, prcek bude mít brokolicovou polívku …ale co na víkend??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat