Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
5.2.12 12:58

u nás řízky naruby a to bylo žrádlo :palec: zbyl jen prázdný pekáč :mrgreen:
k tomu brambor

• načítám...
2904
5.2.12 12:59

u nás se dneska dojídají halušky a na zítra upeču kuře na pomerančích s rýží a pekla jsem tvarohový koláč

• načítám...
1101
5.2.12 13:03

vepřový vývar s drobením a vepřové řízky s br. kaší

• načítám...
Klementýnka
5.2.12 13:07

Jako předkrm špenát s mozarellou, jako hlavní jídlo zelenina (žampiony, chřest, mrkev, hrášek), krevety v kokosovém mléce a rýže. Jako zákusek ovčí tvaroh s hruškovou marmeládou.

• Upravit
3368
5.2.12 13:31
Klementýnka píše:
Jako předkrm špenát s mozarellou, jako hlavní jídlo zelenina (žampiony, chřest, mrkev, hrášek), krevety v kokosovém mléce a rýže. Jako zákusek ovčí tvaroh s hruškovou marmeládou.

to je nádherný meníčko… přišla bych si jako v restauraci :palec:

• načítám...
sophinka
5.2.12 14:01
makapi píše:
Klementýnka píše:
to je nádherný meníčko… přišla bych si jako v restauraci :palec:

má to jeden háček :lol: z toho menu bych umřela hlady :mrgreen: bych měla jen mozarellu,rýži a hrášek s mrkví :lol: jo a hruškovou marmeládu :pankac:

• Upravit
9887
5.2.12 14:06
Klementýnka píše:
Óóó! Nemám slov.

Hovězí na houbách.

• načítám...
Klementýnka
5.2.12 14:06
má to jeden háček :lol: z toho menu bych umřela hlady :mrgreen: bych měla jen mozarellu,rýži a hrášek s mrkví :lol: jo a hruškovou marmeládu :pankac:

Moji strávníci naštěstí jedí všechny ingredience, takže u nás doma nikdo hlady neumírá. U nás by se hlady umíralo z vepřa knedla zela nebo z rajské knedlíkem …

• Upravit
sophinka
5.2.12 14:08
Klementýnka píše:
má to jeden háček :lol: z toho menu bych umřela hlady :mrgreen: bych měla jen mozarellu,rýži a hrášek s mrkví :lol: jo a hruškovou marmeládu :pankac:
Moji strávníci naštěstí jedí všechny ingredience, takže u nás doma nikdo hlady neumírá. U nás by se hlady umíralo z vepřa knedla zela nebo z rajské knedlíkem …

to není nic proti tobě, já si dám raději pořádnou kynutou buchtu s tvarohem :lol: :lol:

• Upravit
Klementýnka
5.2.12 14:20

Kynutou buchtu s tvarohem já taky moc ráda, nebo s mákem, mňam, ale nějak nemám ten čas a trpělivost na jejich dlouho trvající výrobu. Dělám je jednou ročně na chalupě, tam to k tomu patří … takový čerstvý tvaroh s marmeládou je hotový raz dva …

• Upravit
sophinka
5.2.12 14:24
Klementýnka píše:
Kynutou buchtu s tvarohem já taky moc ráda, nebo s mákem, mňam, ale nějak nemám ten čas a trpělivost na jejich dlouho trvající výrobu. Dělám je jednou ročně na chalupě, tam to k tomu patří … takový čerstvý tvaroh s marmeládou je hotový raz dva …

jó tak to já si dopřávám podstatně častěji :lol: peču denně i když ne denně kynuté ,teď mě manžel nutil týden péct stejnou buchtu -drobenkovou s jablky

• Upravit
Klementýnka
5.2.12 14:33

Já jsem bohužel přes týden celý dne v práci, ráno odcházím po osmé a vracím se k sedmé večer, takže peču jen o víkendu, a to ne ještě vždy … a rychlovky, včera buchtu, kde byl hrnek otrub, ale manžel si ji nemůže vynachválit …

Pravidelnou dodávku domácích kynutých tvarohových a makových buchet tak jednou za měsíc bych brala … :D :D

• Upravit
sophinka
5.2.12 14:40
Klementýnka píše:
Já jsem bohužel přes týden celý dne v práci, ráno odcházím po osmé a vracím se k sedmé večer, takže peču jen o víkendu, a to ne ještě vždy … a rychlovky, včera buchtu, kde byl hrnek otrub, ale manžel si ji nemůže vynachválit …Pravidelnou dodávku domácích kynutých tvarohových a makových buchet tak jednou za měsíc bych brala … :D :D

já taky jsem v práci až do večera , teda teď jsem už tři dny :! doma i odpoledne :dance: :dance:

• Upravit
850
5.2.12 14:52

ooooooo kynuté buchty ani nebím kdy jsem je mela domácí :dance:
nemám proste čas a jak jsem na te naši dovolene tak uz vůbec :zed:
jinak jsem upekla tvaroznik a jidlo ze včerejska hov.gulás s těs. pol.čočková zítra kuř.nudličky se zeleninou zaliju to kokosovym mlekem a pridam kari s ryzi nebo s hran. :mavam:

• načítám...
5misa6
5.2.12 15:05

www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/

Sem se trochu i zasmála,to vám tady musím hodit :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí