Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý recept na chleba ![]()
My dnes dojedli tu káču a k véče upeču kuře na způsob bažanta s rýží ![]()
U nás dnes polívka hovězí ze včera a kližka ala perkelt a to zbyde nejspíš i na zítra
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/
To musím někdy vyzkoušet ![]()
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/Sem se trochu i zasmála,to vám tady musím hodit
Tak to je úlet
![]()
vepřové na paprice s houskovým knedlíkem a malý zbytek bramborové polévky
K obědu totálně spotřebované kuře, vývar se zeleninou a krupkami, pečená stehna, nudličky z prsíček s brokolicí a barevná rýže. Dojedl se makovník, takže jdu péct na snídani pudinkovou buchtu.
holky potřebuju tipy
, vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný
.Děkuji ![]()
cimbík píše:
holky potřebuju tipy, vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný
.Děkuji
Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní ![]()
crazzi píše:cimbík píše:Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní
holky potřebuju tipy, vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný
.Děkuji
jo jo, to už jsme párkrát měli - dávám ještě na kolečka cibuli a pro barevnost i papriku a pokladu plátky sýra. Někdy zalévám šlehačkou, jindy jen ten sýr. Z kosti uděláme polévku a bude i na úterý ![]()
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni ![]()
cimbík píše:crazzi píše:jo jo, to už jsme párkrát měli - dávám ještě na kolečka cibuli a pro barevnost i papriku a pokladu plátky sýra. Někdy zalévám šlehačkou, jindy jen ten sýr. Z kosti uděláme polévku a bude i na úterýcimbík píše:Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní
.Děkuji
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni
Tak to se jídlo z jednoho pekáče bez práce akorát hodí, ať je čas a prostor na dort
.
Ať se zadaří!
crazzi píše:cimbík píše:Tak to se jídlo z jednoho pekáče bez práce akorát hodí, ať je čas a prostor na dortcrazzi píše:jo jo, to už jsme párkrát měli - dávám ještě na kolečka cibuli a pro barevnost i papriku a pokladu plátky sýra. Někdy zalévám šlehačkou, jindy jen ten sýr. Z kosti uděláme polévku a bude i na úterýcimbík píše:Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní
.Děkuji
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni.
Ať se zadaří!
díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat