Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6043
5.2.12 15:09

:D Dobrý recept na chleba :D
My dnes dojedli tu káču a k véče upeču kuře na způsob bažanta s rýží :)

• načítám...
19692
5.2.12 15:41
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/Sem se trochu i zasmála,to vám tady musím hodit :mrgreen:
:potlesk: :palec: :pankac: :*
  • načítám...
15225
5.2.12 15:58

U nás dnes polívka hovězí ze včera a kližka ala perkelt a to zbyde nejspíš i na zítra

• načítám...
838
5.2.12 16:03
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/

To musím někdy vyzkoušet :mrgreen:

• načítám...
50166
5.2.12 17:51
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/Sem se trochu i zasmála,to vám tady musím hodit :mrgreen:

Tak to je úlet 8o :mrgreen:

• načítám...
3968
5.2.12 17:52

vepřové na paprice s houskovým knedlíkem a malý zbytek bramborové polévky

• načítám...
17964
5.2.12 18:01

K obědu totálně spotřebované kuře, vývar se zeleninou a krupkami, pečená stehna, nudličky z prsíček s brokolicí a barevná rýže. Dojedl se makovník, takže jdu péct na snídani pudinkovou buchtu.

• načítám...
2551
5.2.12 20:41

holky potřebuju tipy :idea: , vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný :mrgreen: .Děkuji :kytka:

• načítám...
1297
5.2.12 20:44
cimbík píše:
holky potřebuju tipy :idea: , vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný :mrgreen: .Děkuji :kytka:

Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní :palec:

• načítám...
2551
5.2.12 20:49
crazzi píše:
cimbík píše:
holky potřebuju tipy :idea: , vyndala jsem kotletu s kostí a ne zítra z toho potřebuju vymyslet oběd - rychlý, chutný :mrgreen: .Děkuji :kytka:
Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní :palec:

jo jo, to už jsme párkrát měli - dávám ještě na kolečka cibuli a pro barevnost i papriku a pokladu plátky sýra. Někdy zalévám šlehačkou, jindy jen ten sýr. Z kosti uděláme polévku a bude i na úterý :jazyk:
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni :mrgreen:

• načítám...
1297
5.2.12 20:52
cimbík píše:
crazzi píše:
cimbík píše:
Do pekáče, na to na slabý kolečka brambory, zalít šlehačku a vyndat mňamózní :palec:
jo jo, to už jsme párkrát měli - dávám ještě na kolečka cibuli a pro barevnost i papriku a pokladu plátky sýra. Někdy zalévám šlehačkou, jindy jen ten sýr. Z kosti uděláme polévku a bude i na úterý :jazyk:
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni :mrgreen:

Tak to se jídlo z jednoho pekáče bez práce akorát hodí, ať je čas a prostor na dort :).
Ať se zadaří!

• načítám...
2551
5.2.12 20:53
crazzi píše:
cimbík píše:
crazzi píše:
cimbík píše:
Budem s holkama péct ten dort, takže práce až na půdu - hlavně ten úklid po pomoci mých cácorek v kuchyni :mrgreen:
Tak to se jídlo z jednoho pekáče bez práce akorát hodí, ať je čas a prostor na dort :).
Ať se zadaří!

díky :hug:

• načítám...
50166
5.2.12 21:01

K večeři jsem dělala špagety s tunákem a rajčatama.

• načítám...
19692
6.2.12 07:19

Dneska jitrnicovy prejt + zeli + brambor ;)

• načítám...
1114
6.2.12 08:16

snídaně vánočka bílá káva,oběd guláš+knedlík,večeře topinky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport