Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:
K večeři jsem dělala špagety s tunákem a rajčatama.
Včera a dneska:
pórková polívka
vepřový řízek na přírodno s cibulkou, k tomu brambory a k tomu ještě pečená zelenina (lilek, cuketa, žampiony a rajčata se smetanou a sýrem)
Já bez řízku, poněvadž vepřový nejím ![]()
Dnes hovězí vývar a odpoledne návštěva u prababičky, tak tam bude něco dobrého k zakousnutí.
Zítra koprovka.
Tak dnes nevařím zachvilku jdeme ke tchýni na oběd (máme se nechat překvapit) ![]()
u nás vývar ze včera a dítě špenát s těstovinama, rodiče kuřecí játra na cibulce a žampionech + hranolky
Tak dneska kuřeci játra v omáčce a rýže. Až malá přijde ze školky tak uvaříme polévku a upečem spolu buchtu? poradíte nejakou rychlou a dobrou. Může být jakákoliv.
Mam jogurt, mléko, vajička, máslo, mouky. kypříci prásek, van. cukr. popřípade tvaroh koupím, ovoce? něco tatkovi do práce na noční, babovku nechce nejakou jinou, ale uz nemám napady ![]()
zdenninka píše:
Tak dneska kuřeci játra v omáčce a rýže. Až malá přijde ze školky tak uvaříme polévku a upečem spolu buchtu? poradíte nejakou rychlou a dobrou. Může být jakákoliv.
Mam jogurt, mléko, vajička, máslo, mouky. kypříci prásek, van. cukr. popřípade tvaroh koupím, ovoce? něco tatkovi do práce na noční, babovku nechce nejakou jinou, ale uz nemám napady
A co upéct piškotový korpus, na to dát ovoce (meruňkový kompot - ze šťávy a trochy vody a vanilkového pudinku uvařit pudink), zalít tím pudinkovým rosolem a nechat vychladi - u nás velmi oblíbený moučník ![]()
u nás dneska zbytky, někdo smažený květáček s bramborema a někdo lasagne ![]()
alusa11 píše:
Krůtí stehno se švestkama ,dělala jsem to poprvé a moc dobré!
byl by recept? sím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat