Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eliška píše:
A s čím si nevíš rady? Že není napsáno, jaká mouka? Dala bych zlatý střed polohrubou
To bude ta buchta se zelím, že?
no podmáslí je 0,5l tak mám dát tolik mouky co se vejde do půllitrové sklenice?
dzarunka píše:Eliška píše:no podmáslí je 0,5l tak mám dát tolik mouky co se vejde do půllitrové sklenice?
A s čím si nevíš rady? Že není napsáno, jaká mouka? Dala bych zlatý střed polohrubou
To bude ta buchta se zelím, že?
teď vůbec nevím,není podmáslí litr?
tak sklenice-hrnek má většinou tak čvrt litru ,takže pokud je v receptu jeden hrnek tak bych to tipla na čtvrt litru…
sophinka píše:
tak sklenice-hrnek má většinou tak čvrt litru ,takže pokud je v receptu jeden hrnek tak bych to tipla na čtvrt litru…
píší sklenice podmáslí a sklenice mouky,nebude hrnek 250ml málo? ![]()
a jaké další suroviny tam jsou (v jakém poměru) myslím že sklenice těch čtvrt litru má…
sophinka píše:
a jaké další suroviny tam jsou (v jakém poměru) myslím že sklenice těch čtvrt litru má…
ještě 1 vejce a lžička sody jinak na těsto už nic
tak to bych řekla že 1/4 l stačí,to je na ty buchty?
taky záleží kolik toho chceš udělat ,jestli chceš zpracovat 0,5 l podmáslí dala bych tam 2 vejce a 2 lžičky sody
sophinka píše:
tak to bych řekla že 1/4 l stačí,to je na ty buchty?
taky záleží kolik toho chceš udělat ,jestli chceš zpracovat 0,5 l podmáslí dala bych tam 2 vejce a 2 lžičky sody
jj buchta se zelím a lije se na plech,no já to zítra nějak spatlám,ani nevím na jak velký plech
to zas bude pečení pokus,omyl ![]()
sophinka píše:
tak pak hoď výsledek
a když nemám sodu tak můžu dát prdopeč ne?
asi jo
já třeba s podmáslím nikdy nic neděla tak snad se nic nestane. k výbuchu snad nedojde
![]()
buchtu z podmáslí sem taky nikdy nedělala, dej vědět jak chutnalo těsto…
Já právě dodělala segeďák
tak nějak mě na něj honila už dlouho mlsná, tak sem ho sobecky dělala hlavně kvůli sobě ![]()
U nás je kuřecí vývar, špízy v brusinkové marinádě, brambory a česnekový dresink.
Dnes rajská polévka s kapáním a druhé…nevím…nikdo nechce… ![]()
Jinak peču kefírové řezy, jsou výborné. Když zkysne mléko, dám místo kefíru (že přímo kefír nekupuji). Je to výborné. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat