Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
urcite bude:)!
u nas dnes francouzska se zavarkou a k druhemu br kase s krutima prsama na kari a zelenyma fazolkama k tomu hlavkovy salat
Holky děláte palačinky od oka??
Tak nějak na nima přemýšlím na dnešek:-)
Dice píše:
Holky děláte palačinky od oka??Tak nějak na nima přemýšlím na dnešek:-)
já ne,já přesně podle receptu
Já právě jakože od oka, nakonec stáhnu recept ale pak už nikdy nevím kterej to byl ![]()
Tak nahoďte nějakej prosííím ![]()
Dice píše:
Já právě jakože od oka, nakonec stáhnu recept ale pak už nikdy nevím kterej to byl
Tak nahoďte nějakej prosííím
1l mléka
4vejce
2lžíce cukru
500g pol mouka špetka soli
a někdy dám citronovou kůru a někdy skořici
To je ale na dost velým množství že?? Já dělávám z pul litru
Ale děkuji moooooc
Dice píše:
To je ale na dost velým množství že?? Já dělávám z pul litruAle děkuji moooooc
my jsme nenažraný
tak poloviční dávku,ale u nás je to málo
valkil píše:
já nedávám cukr a mouku hladkou
já nevím proč ale nám s s hl mouky nikdy nepovedly tak mi tchýně napsala recept s pol moukou a super
Dice píše:
Holky děláte palačinky od oka??Tak nějak na nima přemýšlím na dnešek:-)
Já jedině od oka ![]()
K té hladké mouce, mě se teda povedly vždykcy tuk tuk, ale holky nesmíte dát dvounulku- z té to nejde. proč to netuším ![]()
Tak já dělám - mlíko, hladká mouka, vanilkový puding, vajíčko (žloutek a s bílku udělám sníh), trošku moučkového cukru, případně citronovou kůru když mám.
Dice píše:
K té hladké mouce, mě se teda povedly vždykcy tuk tuk, ale holky nesmíte dát dvounulku- z té to nejde. proč to netuším
Tak já na označení mouky nekoukám a povede se mi to vždy.
Můj taťka od kterého mám recept, vždycky říkal že je důležité dát tam puding aby se to netrhalo ![]()
My to máme dnes jednoduché, polívka česneková zbyla od včerejška a zapeču těstoviny.
polévka ze zbytků zeleniny ![]()
tj z 1/2 cukety, 2 kedluben, 1 petržel, cibule, česneku - rozmixováno, dochuceno kořením a zjemněno mlíkem ![]()
Manžel jí bude mít i k večeři a já si dám obl. chleba
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat