Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Rose-k
10.5.11 20:10

Dneska Cuketový nákyp bude ještě zítra..

A týdení jídelníček si dělám projíždím recepty,vyberu ten a ten a tak nějak se mi to poskládá,aspoň si pamatuju co jsem vařila a nedělám pořád to samý dokola :-)

• Upravit
1180
11.5.11 08:31

holky, prosím o radu. Přestala mi fungovat trouba a na lince se mi rozmrazujou filety se štiky. Nemáte nějaký dobrý recept? :dance:

• načítám...
4417
11.5.11 09:03
eva76 píše:
holky, prosím o radu. Přestala mi fungovat trouba a na lince se mi rozmrazujou filety se štiky. Nemáte nějaký dobrý recept? :dance:

tak je udělej normálně na pánvičce, bud přírodně nebo obalované…
já dělám i klasický obalovaný řízky na pánvičce… :nevim:

• načítám...
10048
11.5.11 09:04

Mohla byhc poprosit o recept na ten cuketovy nakyp??? :kytka:

• načítám...
4417
11.5.11 09:05

mě se už pečou kuřecí stehna s porkem. pak jen uvařit brambory a když koupím okurku tak bude i salát.

• načítám...
2639
11.5.11 09:41
mom.kri píše:
mě se už pečou kuřecí stehna s porkem. pak jen uvařit brambory a když koupím okurku tak bude i salát.

Asi je taky vytáhnu z mražáku…jinak mě totiž nic nenapadá a čekám návštěvu, tak se nechci moc roztahovat s vařením. :-(

• načítám...
QQQQ
11.5.11 09:42

Tak u nás dnes kuře s rýží a zeleninový salát.
Mám pro vás prima tip! Možná už to znáte… Minulý týden jsem taky pekla kuře, klasika-cibulka, sádlo, „koření na kuře“. No a zůstalo po něm plno kostí, skelet, křídla nikdo nejedl. Tak jsem to vše šupla do papiňáku s mrkví, celerem, pórkem, cibulí, bob. listem a novým kořením a udělala polívku. Byla výborná, chutnala zajímavě, jinak než klasický vývar :palec: Takže zítra ji taky budu dělat a využiju kuře celé :palec:

• Upravit
3643
11.5.11 09:47

Ahoj holky,chtěla jsem dělat tu brokolicovou polévku,jak jsem tady psala,ale brokolice zkončila v koši :cert: .Během vaření totiž začala smrdět jakoby po naftě,nebo tak nějak.Fuuuj!!!! Ještě se mi to nestalo,tak nevím.
Dnes bude rychovka,těstoviny s listovým špenátem,šunkou a zaliju to smetanou se sýrem.

• načítám...
Rose-k
11.5.11 10:10

CUKETOVÝ NÁKYP:Nastrouhám na hrubo asi půl kila cukety dávám o malinko víc,k tomu přistrouhám 20dkg šunkovýho salámu,10dkgsýra,2-3vejce,3lžíce oleje,cibule,3str.česneku toho dávám taky víc.Trochu posolím,opepřím,trochu sl.papriky a třeba ml.kmínu.Pak smíchám 5lžic hl.mouky s prdopeč a tím se to zahustí,promíchám a vysypu do vymazanýho a vysypanýho pekáčku a peču na 200st do růžova.
Cuketu moc nemusím,ale tohle je dobrota :-)

• Upravit
23033
11.5.11 10:20

ja delam podobne brokolicovy :D

• načítám...
30628
11.5.11 10:30

U nás dneska dušená kuřecí játra, kluci s knedlíkem, já a malá si dáme rýži.

• načítám...
3968
11.5.11 10:45

tak já už mám hotovej hovězí vývar s nudlema :pankac:

• načítám...
23033
11.5.11 10:51

ja delam dneska ten testovinovej salat

• načítám...
780
11.5.11 11:17

Ahojík, můžu se přidat???? :kytka:
Tohle je naprosto skvělá diskuse - pro mě maximálně přínosná, jelikož pořád řeším dilema, co vařit a péct…

Takže dneska dojídáme knedlo, vepřo, zelo a na zítřek budu vařit sekanou s br. kaší :-)

• načítám...
20656
11.5.11 11:43

vepřový plátky napřírodno (od rána naložený v oleji a česneku) a brambor

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport