Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak už vím,je tu plno figurek z velikonoc tak udělám banánovou bábovku a do toho místo čoko vpravím ty potvory,co nikdo nechce jíst
laducha píše:
Sousedka mi donesla pórkovou polévku a jako další budou knedlíky s vajíčkem a rajčatový salát.
Já chci taky takovou sousedku. Bych se klidně i přemohla a porkovou polívku snědla ![]()
dzarunka píše:
tak už vím,je tu plno figurek z velikonoc tak udělám banánovou bábovku a do toho místo čoko vpravím ty potvory,co nikdo nechce jíst
Taky jsem tu úúúžasnou vejcočokoládu dala do těsta a byla výýýýborná buchta ![]()
Tak karbanátky mám naplánované na zítřek, ale ten rajčatový salát bych si dala hned teď.
dneska byla pizza se špenátem a čočková polévka ,zítra špagety s masovou omáčkou a buchta s drobenkou s angreštem
Dnes kuřecí steak, brambor, špenát ve smetanové omáčce. Malá měla svoje nesolené vařené kuře, špenát a brambor. Zítra budou tvarohové knedlíky s borůvkama.
Dnes kuřecí steak, brambor, špenát ve smetanové omáčce. Malá měla svoje nesolené vařené kuře, špenát a brambor. Zítra budou tvarohové knedlíky s borůvkama.
Cuketu zapečenou jsem dělala až dneska, je moc dobrá, až na to, že mi Jindráš „pomáhal“ a vysypal do těsta celou lahvičku mletého pepře
Naštěstí na jedno místo, tak jsem to vylovila, ale třetina těsta musela jít do koše ![]()
Zítra jdem na oběd k našim, takže nevařím
a na neděli
, ještě váhám.
lleennttiillkkaa píše:laducha píše:Já chci taky takovou sousedku. Bych se klidně i přemohla a porkovou polívku snědla
Sousedka mi donesla pórkovou polévku a jako další budou knedlíky s vajíčkem a rajčatový salát.
Ona toho vždycky navaří moc, jsou jen dva a jedli by to týden ![]()
Ahojky holky
narazila jsem na vás a jestli můžu tak se k vám vtěrknu
Už mám opsáno tolik receptů, že hoooodně dlouho nebudu otravovat manžu aby mi řekl co mám vařit páč jeho oblíbené odpovědi jsou ´Na co máš chuť?´ a ´Mě to je jedno´ ![]()
Dnes jsme měli: falešnou hovězí polévku, roládu z mletého masa ( z pořadu prostřeno a je opravdu výborná
a okurkovej salát
Dneska vaří manža jeho vítečnej guláš s knedlou ![]()
a buchtu upeču zdravou Jogurtový koláč s vločkovou drobenkou a borůvkama
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat