Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13142
12.5.11 12:43

Mě právě ta zapečená cuketa chutná za studena, jen s chlebem a hořčicí :palec:

• načítám...
3968
12.5.11 13:17

dneska zbytek hovězího vývaru a zítra nevím

• načítám...
3968
12.5.11 13:24

holky chtěla jsem se zeptat:
zkusila by jsem si porpvé vytvořit jídelníček na celý týden a podle toho začít nakupovat-zdá se my že toho nějak moc projíme(do toho ještě UM a plínky)
děláte jídelníček podle toho,aby se vám u jídla pořád střídaly přílohy a neměly jste furt třeba jenom brambory i když je máte nejradši :nevim:
a pak přes týden vařím jednoduchý a rychlý jídla-to naše zlobidlo přestává přes den spát :-D ale jíst taky potřebuju a já ulítávám v poslední době dost nas polívkách
tak jsem vás chtěla poprosit, kdyby jste měly nějaké rychlé, dobré a osvědčené recepty, tak sem s nima
představuju si to takhle až přijde taťka z práce, tak si to jídlo uvařím a druhej den ho jen dám ohřát do mikrovlnky :-D aby jsem se stačila vůbec najíst :-D
děkuju moc za případné recepty a postupy při dělání týdenního jídelníčku :kytka:

• načítám...
23033
12.5.11 13:24

dneska nic :D testovinej salat s kurecim hornim, Gitka br.kasi s nastrouhanou varenou sunkou a varenou zeleninou

zitra nevim asi zapeceny palacinky se spenatem

• načítám...
23033
12.5.11 13:31
kometa32 píše:
Mě právě ta zapečená cuketa chutná za studena, jen s chlebem a hořčicí :palec:

jo presne takovej studenej brokolicovej nakyp to je zralo to papa i tatinek

• načítám...
17909
12.5.11 13:33

Hromnice, aktuálně to tak nedělám, ale dělala jsem a bylo to bezva, i se dost ušetřilo.
Jednak jsem střídala přílohy, tak dvakrát týdně byly luštěniny, jednou týdně sladké jídlo, pak když bylo masité jídlo, byla většinou zeleninová polívka, když byla sytá, třeba luštěninová polívka, bylo lehké zeleninové jídlo. Že bych něco naplánovala a pak na to nebyla chuť, to není problém, já mám chuť kdykoli na cokoli :) a rodinu nerozmazluju. Leda když si něco speciálně vyžádají na víkend, když je čas.

• načítám...
23033
12.5.11 13:34
Hromnice píše:
holky chtěla jsem se zeptat:
zkusila by jsem si porpvé vytvořit jídelníček na celý týden a podle toho začít nakupovat-zdá se my že toho nějak moc projíme(do toho ještě UM a plínky)
děláte jídelníček podle toho,aby se vám u jídla pořád střídaly přílohy a neměly jste furt třeba jenom brambory i když je máte nejradši :nevim:
a pak přes týden vařím jednoduchý a rychlý jídla-to naše zlobidlo přestává přes den spát :-D ale jíst taky potřebuju a já ulítávám v poslední době dost nas polívkách
tak jsem vás chtěla poprosit, kdyby jste měly nějaké rychlé, dobré a osvědčené recepty, tak sem s nima
představuju si to takhle až přijde taťka z práce, tak si to jídlo uvařím a druhej den ho jen dám ohřát do mikrovlnky :-D aby jsem se stačila vůbec najíst :-D
děkuju moc za případné recepty a postupy při dělání týdenního jídelníčku :kytka:

ahoj ja jidelnicek nedelam, ale snazim se to tocit jednou tydne rybu, sladke, testoviny, ryzi,lustetiny , zeleninu k masu misto prilohy apod. a porad dokola… k tomu vymyslim recept napr. podle toho co je doma napr. testoviny nekdy s pestem,nekdy zapecene, nekdy smazene ryzove nudle a tak,ryby to same nekdy grilovane,zapecene,smazene, pecene :D a s masem na co zrovna mame chut a co je v lednici navic chlap nema obedy v praci takze musim taky porad varit… :zed: polivky u nas moc nefrcej spis delam takovy ty zeleninove,hraskove, cockove, se zavarkou nebo obcas i misto vecere ale to spis treba mexickou,fr.cibulacku,minestrone, borc a tak… :D no nevim jestli jsem poradila

Příspěvek upraven 12.05.11 v 13:35

• načítám...
17909
12.5.11 13:34

Akorát mi nevycházelo, že jsem měla třeba v jídelníčku, že druhý den zbytky a ony žádné nezbyly :lol:

• načítám...
14335
12.5.11 13:35

holky dělá některá ten párek v listovém těstu???? Co do toho všechno?Jenom párek v těstě a nebo i nějak ochucené

• načítám...
23033
12.5.11 13:37
kvaček píše:
holky dělá některá ten párek v listovém těstu???? Co do toho všechno?Jenom párek v těstě a nebo i nějak ochucené

v listovym delam porek+balkan nebo co je doma…tam muzes narvat prakticky cokoliv ale parek je dobrej v br.teste

Příspěvek upraven 12.05.11 v 13:44

• načítám...
784
12.5.11 13:40
kvaček píše:

já to dělala jednou, připravila jsem si čtverečky těsta, potřela kečupem+nějaký koření (oregáno, tymián nebo koř.na pizzu), prdneš párek, zabalíš a upečeš :palec:

• načítám...
10222
12.5.11 13:49

taky je dobry dat parek a kysany zeli. nebo parek, kecup/rajce, kus eidamu… myslim, ze se da takhle udelat s cimkoli

• načítám...
23033
12.5.11 13:55
lucipajda píše:
taky je dobry dat parek a kysany zeli. nebo parek, kecup/rajce, kus eidamu… myslim, ze se da takhle udelat s cimkoli

kysany zeli je i dobry s uzenym

• načítám...
6378
12.5.11 16:15

Dnes: sojový řízek,brambor. kaše

Zítra: zapečená játra s těstovinami

Sobota,Neděle: segedín,knedlík, tvarohové řezy

Pondělí: pečený řízek,brambor

Úterý: rajská omáčka,těstoviny

Středa: kuř.plátek v křenové omáčce,rýže

Čtvrtek: nevařím :dance:

Pátek:těstovinový salát se zeleninou a kuř.masem

Sobota: palačinky plněné salámem a sýrem,zeleninový salát

Neděle: ražniči,brambor,rajčatový salát a něaká buchta

UF ale dalo mi to práci vymyslet.Ale mám na dlouho klid :dance:
Sice občas prohazuju dny,ale základ mám

• načítám...
20656
12.5.11 22:15

holky poraďte pls: co udělat za pečený moučník na víkend?
nějak nevím - jestli bábovku, koláč, něco kynutýho nebo z list.těsta …
Budete něco péct vy?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová