Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
12.5.11 22:20

sandrik: vzhledem k tomu, ze mam na mrazaku zasoby cerveneho rybizu a jahod, udelam buchtu s cer.rybizem a posypkou :)

• načítám...
7576
12.5.11 22:42

Ahoj, vymyslela jsem si třeba jablečnou bublaninu, těsto pokladu na plátky nakrájenými jablky, po upečení opatrně potřít rozředěnou marmeládou (třeba v rumu :mrgreen: ) Nebo klasický olejový piškot, přidat skořici a opatrně vmíchat nastrouhaná jablka. Tyhle buchty jsou šťavnaté a přitom bez tučných krémů.

sandrik píše:
holky poraďte pls: co udělat za pečený moučník na víkend?
nějak nevím - jestli bábovku, koláč, něco kynutýho nebo z list.těsta …
Budete něco péct vy?
  • načítám...
23505
12.5.11 22:57

Já budu o víkendu dělat koláč s rebarborou :palec:

• načítám...
7276
13.5.11 07:22

janine:ten z kuchařky albert? tam je koláč z rebarbory a vypadá fakt luxusně..jen mi přijde dost pracný :roll: :lol:

• načítám...
10048
13.5.11 07:54

Ahojky, holky tak díky za inpiraci, někdo tady psal neco o sýrové omáčce, takže včera byly kuřecí nudličky v sýrové omáčce s hranolkama a bylo to fakt ale výýýborný :-) :oops: :lol:
No a na dnešek ještě netušííííííííííííím :roll:

• načítám...
PetkaK
13.5.11 08:09

Miriskaw - krásný jídelníček :palec: - asi to budu muset taky tak praktikovat, protože jinak buď nevařím anebo je pořád to samé. :roll:

Dneska asi bude rajská.

• Upravit
3643
13.5.11 08:33

Já budu na víkend péct z Alberta ten krtkův dort na plech.Líbí se mi,že to není ten z krabice a bude toho víc.Máme tu o víkendu pout.
Jinak včera byla zelnačka a dnes mám naložený kuřecí křídla,tak podle počasí bud na grilu nebo v troubě. :nevim:

• načítám...
27259
13.5.11 08:36

tak dneska budou šišky se strouhankou.
O víkendu fr. brambory a jako buchta asi něco s rybízem.

• načítám...
4509
13.5.11 08:38

dneska lečo :lol:

• načítám...
23033
13.5.11 09:03

dneska kvasnicova polevka a nakonec ryba v trojobalu s bramborem k veceri leco

• načítám...
QQQQ
13.5.11 09:36
Monjie píše:
dneska kvasnicova polevka a nakonec ryba v trojobalu s bramborem k veceri leco

Monji díky za tip :kytka: Dnes uvařím to samé :wink:

• Upravit
19692
13.5.11 09:48
Monjie píše:
dneska kvasnicova polevka a nakonec ryba v trojobalu s bramborem k veceri leco

Ahoj,tak v polivce jsme se shodly taky drozdova a na druhe pecene horni kruti stehna se salatem z cerveneho zeli.Ten salat mi akorat bude delat teta,protoze ho udelat neumim a je to pro moji drahou polovicku.Ja cervene zeli nemusim. :wink:

• načítám...
23033
13.5.11 10:40

:D no vidite jak se shodnem:D akorat co zase zitra??? tata zase prismejcil spisske party si jich koupi zasobu pomalu se to nevejde do lednice takze o vikendu udelam znojemku s parkem,okurkou a vejcem a v nedeli asi nadivku s kuretem, znojemku planuju zamrazit na pristi tyden a ze zbytku parku asi obalim v tom br.teste a se zelim taky dobrej obed :D

• načítám...
15054
13.5.11 10:49

zítra zapečené těstoviny,rajčatový salát a polévka s játrovými knedlíčky a nudlema,večer naložená krkovice na gril a v neděli kuře,okurkový salát a květáková polévka a na pondělí asi karbanátky :palec: buchtu ještě nemám vymyšlenou

• načítám...
30628
13.5.11 10:50

Sousedka mi donesla pórkovou polévku a jako další budou knedlíky s vajíčkem a rajčatový salát.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová