Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak my dneska francouzsky brambory
neda se svitit, to si vymyslel manzel a me nic jineho nenapadlo ![]()
Tak my máme dneska boršč ze včerejška a chilli con carne s rýží.
Včera bylo pečené kuře s rýží, zbylo trochu masa i rýže, tak máme rizoto. Jen jsem přidala pár hříbků a přivařila trochu rýže. A asi zase udělám rajčatový salát.
Dnes máme kuřecí polévku a kuře na zelí s bramborem. Upečený koláč „přátelství“ a slané záviny. Prostě neděle jak má být ![]()
gorina píše:
Dneska jatra jako minutka s hranolkami
jezis to jsme dlouho nemeli, to musim udelat ale delam s chilli a medem jen se zel a chlebem … hranolky moc nejime:)
jinak dneska u nas zel pol.s kapanim a zapec kotleta s paprikou,zampiony a cibuli s pecenymi bramborami
k veceri parky v br.teste
jo a vcera jak jsme byli na svatbu desne me uchvatila jedna primitivni mnamka:D
normalne na spejlich ruzne druhy syru obalene v trojobalu a k tomu par druhu omacek na syry a brusinky no luxus ![]()
tak u nás dneska nakonec filé z pstruhovité ryby s bramborem a čerstvým zel.salátem (kapie, rajče, okurka) ![]()
gabi.design píše:
hod pls recept a davas do chilli con carne cokoladu?:D
Monjie píše:gabi.design píše:hod pls recept a davas do chilli con carne cokoladu?:D
Dělala jsem to poprvé, podle tohoto receptu: http://www.toprecepty.cz/…on-carne-ii/
Monjie píše:
a muj pokus o sushi na dnesni vyroci seznameni s manzelem:)
ono se mi to moc nepovedlo, no v nejhorsim se poserem:D ale nadavala jsem u toho baleni teda strasne, jeste ze tatinek s ditetem nebyli doma ![]()
Monjie píše:
ono se mi to moc nepovedlo, no v nejhorsim se poserem:D ale nadavala jsem u toho baleni teda strasne, jeste ze tatinek s ditetem nebyli doma
určitě je výborný! sice ne dokonalý ale i tak potěšilo ![]()
to nevim jeste neni doma, ale jde z hospody tak ma v sobe urcite jedno petipivo:D takze mu to bude nakonec ve finale sumak:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat