Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já jdu ted dělat krůtí prsa na žampionech asi s rýží a pár bramboráků pro sestru do nemocnice.
No teda až pujdeš po oddělení a budou zavánět ty bramborááááky tak utíkej ať jí donešeš aspon jeden
Dice píše:![]()
![]()
No teda až pujdeš po oddělení a budou zavánět ty bramborááááky tak utíkej ať jí donešeš aspon jeden
Toho se nebojím,sestra leží na transplantačním oddělení a tam nesmí nikdo vylézat z pokoje.To jedině,že by se na mě vrhly sestřičky nebo doktor.(a ten je mladej a hezkej) ![]()
my si dneska dáme těstoviny s kečupem a hermelínem, k večeři chleba ve vajíčku a k tomu zelený salát na mlíku…
dneska br.salat z brambor co zbyly ze vcera, sekanou a mala ma rizoto s krutim, k veceri nevim…
![]()
Dnes nudlová polévka a rizoto se žampiony, postrouhané sýrem a k tomu salát z čínského zelí s nějakou italskou zálivkou. Dohromady to bylo moc dobrý.
Tak jsem jako hodná maminka udělala ještě kuřecí vývar s nudlemi a rajčatovo-paprikový salát.
Jsem divná, asi i něco upeču
![]()
Taky mám dny, kdy chystám jak o závod, ale zase někdy se mi nechce chystat vůbec nic. ![]()
Já peču v průměru jednou za rok a dneska to na mě přišlo…ale jak to přišlo, tak už to zase odešlo
![]()
Právě jsem dovařila lečo s uzeninou, jen bez vajíčka, to my neradi. Měli v Albertu levné papriky i rajčata.
Hlásím pečené kuřátko s bramborovou kaší + kompot.
Albert u nás nemáme, škoda…lečo jsem už dlouho neměla, dobrý tip ![]()
Těstoviny, kuřecí maso a sýrová omáčka (taveňák, hermelín na kousky, rozpustit na másle a zalít smet. ke šlehání, povařit a hned nalít na těst. s masem). ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat